Wednesday, March 26, 2014

Throwback > Guangzhou Trip 2012

Sampai2 jer dah pi pi shopping..

Tour guide bawak pi  Baiyun Worls Elaborate Leather Trading and Exhibition Center...tempat apa ni? mall uolls...semua barangan leather dari handbag wallet sampai la ke tali pinggang...fake brand banyak la di jual kat sini...apa jer ko nak...semua ada...imitation..PRADA, GUCCI, LV, GUESS, DIOR eh...segala mak nenek jenama ada...aku beli apa kat sini? xdo apo pun...mood mengantuk dan letih yang amat...lagipun baru hari pertama kot...so berjaya selamatkan duit di situ...untuk trip ni aku bawak RM2500 ye...x nak shopping tp bawak jugak duit banyak2....

 kat sini memang lambakkan leather things ada ye...korang nak borong handbag buat online biz pun bleh..
penduduk memang ramai...lalulintas memang sistematik.. 


 teksi diorang guna Hyundai ngan Ford if x salah...
ni Kak Yati...dia sangat best...dan dia jugak banyak berhabis kat sini...suka tgok cara dia memborong...

Ikut itinerary ini tempat pertama kan...lepas pi sini kami pi makan...x ingat aku kat mana...dan xde pun amik gambar sebab serius dah penat..x tido kot dari kul bape....dalam flight pun x lelap sebab dak kecik tu buat hal kan....memang betul2 aku letih...lepas makan pi check in...free and easy...pas tu kena keluar kul 7pm untuk makan malam...aku ngan kak yati decided x join sebab memang kami memerlukan rehat yang cukup untuk mengukur jalan..hehehehe.....makan malam pun suh kawan2 tapaukan...memang x larat nak keluar...sib baik ada yang tolong tapau....

Next citer check in Hotel ye....

6 comments:

  1. mmg pun lau badan letih nak sopin pun xlarat
    nak sopin ni kena ada tenaga gak kan hahahaha
    minda kena rehat..badan kena rehat sbb esok nye nak gigih ukur jalan kan haha

    ReplyDelete
  2. kalau dapat berjalan badan letih pun tak apa... kak thanks for reading this...

    http://www.bubblynotes.com/2014/03/the-bitter-truth-please-lend-your-hand.html

    ReplyDelete
  3. kena rehat dulu sebelum shopping.. badan penat mesti takde mood..

    ReplyDelete
  4. Mesti mahu rehat secukupnya kalau tak macamana nak ngukur jalan yang luas sangat tu. Duit memang kena bawakan SA manalah tahu kalau tetiba terberkenan dan tak leh tidur malam kalau tak dapat bawa balik Malaysia :) Tengok rambut SA yang panjang teringat pulak kat rambut sendiri. Dah lama tak bela rambut panjang dek kerana budak berdua ni.

    ReplyDelete
  5. bilalah boleh pi sana..teringin.. ^_^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah