Monday, March 24, 2014

Ghairah Magnum Gold..

Ghairah....hahahah...x leh belah betul la tajuk ari ni....tp memang Magnum Gold sangat2 mengghairahkan...made with Belgian Chocolate kan...sapa pandang jer confirm ghairah nak beli...nak beli hoke..xde ghairah ke lain de..jangan nak 18sx sangat..dah la blog aku ni ramai yang mencari bab2 citer lucah...keywords penuh dek pencarian citer lucah je...damn you stalker!!

eh..eh...emosi plak...ok sambung balik citer keghairahan terhadap Magnum Gold ni....ni semua pengaruh iklan kat tibi...kalau x...x de la meroyan si kudut tu nak beli....

pembalut eskrem yang seksi...
see...x ke korang ghairah tgok eskrem ni?
maafkan anak aku ngan muka ghairah x menjadi eh....muka mama? x kuasa nak tepek sebab x kuasa nak amik gambo....

Memang sedap Magnum Gold ni korang....korang kena beli....sekali makan korang tergoda...x percaya cakap aku korang beli je...kalau x sedap lantak la kan...hahahaha...pada aku sedap jer...panas2 makan eskrem pun sodap...jangan jadi si kembar..Acu nya beli eskrem kotak tu...dia leh buat main masak2 pas tu buat macam sapu losyen satu badan...kecik besau kecik besau jer aku pandang...mahal tu eskrem...orang suh makan dia pi buat main plak....Abah cakap..nama pun budak....bukan tau benda tu boleh buat ke x kan...hurm...betul jugak...huhu..

Tension plak aku tgok jersi Arsenal yang Dania pakai tu...dah la kalah nga n Chelsea...arghhh...stressss.....

30 comments:

  1. ha ini tidak adil, makan tak mengajak...ni favourite tau!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun si kudut tu yang banje..hahahaha...jangan jeles..

      Delete
  2. nak gak.. harus cari kat kedai nanti..

    ReplyDelete
  3. baru dok tengok iklan dia..cam pelik kaler dia..sebab magnum kan kaya dengan coklat

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang terbaru..belgium choc....katanya la....

      Delete
  4. semalam ada tengok iklan dia. looks tempting sangat !

    ReplyDelete
  5. x manis sangat ker? sy suka yg almond

    ReplyDelete
  6. sedap ke long? ok..nanti nak try...

    ReplyDelete
    Replies
    1. For me sedap shu...x tau la shu suka ke x kan...

      Delete
  7. GHAIRAH??!! Pffftt
    Ehh mmg ghairah pun.. Tgk packaging dia pn rasa nak trus terkam dah.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terkam zaza..sila terkam...dah lama x terkam2 ni...terkam eskem pun jadik la...muahahahahaha

      Delete
  8. Waahh... bukan main dia menikmatinya..
    Tapi kakak suka yg almond coklat jugalah... sebab yg ini manisnya teramat sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua jenis SA suka kak...hehehe...nak2 yang ada almond tu..pilihan selalu tu...

      Delete
  9. baru ja tengok iklan ni kak.. nampak sedapppp .. nak try la nnti :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. hehehe...x sedap x up entry...sebab tu up kasi korang terliur...

      Delete
  11. magnum sentiasa menggoda kan.. der2 jer yang baru.. tapi almond coklat tetap di hati...

    ReplyDelete
  12. Magnum memang sedap. Yg brownies tu sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa....boleh mintak Lyd banje ni...

      Delete
  13. Kalau coklat memang laju tapi yg ni kaler tak menggoda...ekekeke...

    ReplyDelete
  14. baru tengok iklan .....dia white choc ke???kureng sikit..biasa mkn almond choc tu je...boleh la try test dulu sebatang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belgium choc dear....hehehehe..sedap..you should try...

      Delete
  15. suami paling menyampah iklan ni.. hehe.. mmg menghairahkan... hehe

    ReplyDelete
  16. Hah, aiskrim mahal-mahal buat losyen sapu badan. Ni kalau dah besar kulit licin dan gebu mesti nak ucap ribuan terima kasih kat pengeluar aiskrim 2 in 1 ni :)

    Belum pernah cuba tapi terasa ghairah pulak bila membacanya di sini ...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah