Tuesday, March 18, 2014

Nak Follow??? Meh Ler


Takde yang sudi nak follow ke? Sekelumit je yang follow ha...huhu...sesapa yg ada networkedblogs ni meh le follow aku u olls...sepi jer 10 orang penghuni compare follower blogspot and google follower..
Kalau sudi la...x sudi kalu x kan nak paksa kan....aku pun x familiar fungsi menda alah ni...
Platform promote blog gak ni...aku x khatam lg..
Sifu aku sibuk ngan dak motak...huhu...bubblynotes bz so ilmu lom sempat serap lg...
Sebelum kena sembur...baik aku larikkkkk.......
Korang jgn lupa follow aku tau.......
Kbai..

22 comments:

  1. hehehe.
    yilek kak..
    shark pn x join..
    x tahu apa function dia.

    ReplyDelete
  2. uhuks uhuks patutlah tersedak...uik sejak bila naik pangkat jadi sifu ni??? muahahahaha... jap jap jap... follower tu dah 999 tak ader hadiah yang ke-1000 ke??/ ekekekee... iolss punya networkedblog pun caca marba tu kak long...nak kena repair balik... entah mana pergi hilangnya ntah... ini akibat godek2 hari tu lah ni...

    ReplyDelete
  3. Huhuhu masih tak tahu ...
    Nak godek2 lg nanti ..

    ReplyDelete
  4. Ada jg nk adakan benda ni tp mcm xtau apa fungsi
    Nnt bila hakak dah ada hakak follow yer.. Hehe

    ReplyDelete
  5. saya ada networkedblog ni.. fungsi tak tahu sangat yg pasti tiap kali update entri dia terus link ke FB secara auto. tu je tau.. jab kita meramaikan majlis yer

    ReplyDelete
  6. tak explore lagi benda ni sb tu tak follow kat situ :)

    ReplyDelete
  7. network blog ni ape????xprnh tau menahu ...tpi selalu tgok ade widget dlm blog org

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum SA, sheila taktahu apa function dia. hahahaa ;p

    ReplyDelete
  9. xpernah ada pun akaun networkedblogs ni. hehehe

    ReplyDelete
  10. camana nak follow...saya sendiri baru tau benda alah networkedblogs tu lepas baca entry ni..hahahaha

    ReplyDelete
  11. Tak nmpk muka comel sally tu? Ngee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x per kan..adik akak yang comel ni mesti la ada kan...

      Delete
  12. tak pernah tau kegunaan networked blogs tu :)

    ReplyDelete
  13. apa fungsi network ni? Kena ada id ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena daftar macam biasa...memang kena create id...

      Delete
  14. Dah follow dah..akak kan baik hati..pondok kecil mesti follow punya..haha

    ReplyDelete
  15. Lama x update networlblog tu.. Lintang pukang dh apps tu..

    ReplyDelete
  16. Camna nak follow kalau tak reti. I follow you sesenyap cam ni aje tak leh ke? :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah