Monday, March 31, 2014

Ceria Seorang Anak

Assalamualaikum. ..
Hi uolls...good morning....hows ur weekend...ohoii dh kenapa pepagi nak speaking London..huhu...amik mood jap ni..si Giant bad mood..aku nak amik mood...bagus la...ni pun guna hp je...sambil buat keja sambil type entry...x senonoh nyer PA....
Last weekend punya citer...
Bawak cik kak divas junior ni ha pi shopping....amboih...senyum lebar yerk....serobok dia pow mama eh...sesekali kan mama dapat durian runtuh harus la soping sakan...


Buku Ahmad Ammar yang diidam2kan...ngan barangan sekolah


Kasut jenjalan beli kat Bata


Teenage suka la kasut macam ni


Untuk dia je 3 pasang kasut...2 kasut sekolah...heran aku budak2 ni...belum setengah tahun dah jahanam kasutnya...mengalahkan kerja sawah plak kan...so mama beli yang mahal skit...harap leh pakai sampai hujung tahun....next Saturday pi Sogo shopping baju plak erk...mana pun nak pi shopping baju keja....sesekali melabur untuk diri sendiri xpe kot....selalunya untuk si anak dara kan...korang nak tau x...si Dania ni dh sama size kasut ngan aku dh..size 5..pelik tul..darjah 4 size kasut sama ngan mama....after this semua heels mama bg awak je la kakak....

29 comments:

  1. betol la... budak2 skang pakai kasut kejap je cepat koyak. heran aku. hehehe

    ReplyDelete
  2. kasut north star tu mmg tak de tali ke atau belum dipasang?... (garu kepala)

    ReplyDelete
  3. senang boleh share2 pakai kasut..jimat xyah beli banyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. x leh jugak...sebab nya kasut mama banyak wedges ngan high heels..dia budak lagi kan...tunggu besar skit la....

      Delete
  4. Replies
    1. xde la sakan sangat...sesekali je MK

      Delete
  5. salam..
    anak saya pun sama aje. Dah la 5 orang nak dihadap. pastu kaki cepat pulak berubah size. dah macam kapal.

    www.mrslya.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam....mesti meriah masa nak shopping kasut kan....

      Delete
  6. seriusss kasut anak aku pun dah hancur~!~!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik...ntah apa aktiviti diorang.....

      Delete
  7. memang senyum lebar tu..dpt barang yang dihajati

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ema....senyum semanjang....

      Delete
  8. Ok la tu... boleh tukar-tukar kasut dengan anak... :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jugak la...tp mcm mama je leh pakai kasut dia...kasut mama dia x leh pakai...hehehe

      Delete
  9. brg anak2 akk pun senang je jahanamnya... stress mak pak...hhhee...

    sesekali manjakan anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...memang dania jenis x pandai jaga barang....cepat jahanam....sesekali boleh la...selalu x dapat de,...

      Delete
  10. Amboi. Kemain 2 beranak ni shopping ye. Akk jlw shopping takut nak bw anak anak. Nati dorang shoping lebih dr ibu die.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...sebab tu bawak dia...memang dah tentu dia sorang kan...

      Delete
  11. size kaki budak skrg dah sama dgn org tua..
    kadang tu lagi besar dari kita.

    ReplyDelete
  12. untung la anak, bleh share kasut ngan mama :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum SA, sama saiz? woahh.. macam adik sheila yang form 1 tu. saiz sheila skrg dia dah boleh pakai. hehehe

    ReplyDelete
  14. Kalau nak turunkan kasut kene cepat. Nanti lama2 dia memang tak boleh pakai dah. Adik saya Tingkatan 3, saiz kasut 8. Perempuan kot. -_-'

    ReplyDelete
  15. pow mama caepat... kasut sekolah memang macam belacan... dah basuhpun tak berapa nak cun.. kalau dah koyak memang kena gantilerkan...

    ReplyDelete
  16. wah...best nya dapat shopping tetiap minggu nak tak ambik saya jadi anak..heheheh

    ReplyDelete
  17. kasut2 sekolah anak2 tak sempat share2 sebab semua cepat rosak..

    ReplyDelete
  18. Wah, macam banyak aje ni SA dapat durian runtuh? Kalau ada rezeki terlebih-lebih tu memang seharusnyalah anak yang dapat dulu. Anak saya pun kasut sekolah dah nak kena lontar ke laut. Tak sanggup dah Mommynya nak menyental lagi.

    ReplyDelete
  19. macam2 aktiviti tu yg cepat koyak kasut kot kak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah