Wednesday, March 12, 2014

SBB2014 >Mereka Yang Istimewa

This is the last entry for SBB 2014 &SBBYEOS2014...perhimpunan yang memberikan aku kenangan yang manis...x mungkin aku lupa..semoga akan datang akan ada lagi himpunan bersama blogger..event yang sangat happening...
Kali ni aku nak highlight mereka2 yang istimewa dalam dunia blogging yang berjaya aku jumpa..

 my idol dari redmummy.com
 wanita hebat pengasas JRM dari rozitaibrahim.com
 Alin marlini dari Epilog Syurga Cinta Kita
 Mya dari blogmaya.com
dengan mak.. kakciknurseroja

semua blogger untuk majlis SBBYEOS2014

Alhamdulillah....ada yang sempat kenal..ada yang sempat bertukar2 business card..ada yang sempat berkenalan ada yang x sempat...ada yang sempat bergambar ada yang terlepas...
tapi itu semua memberikan aku semangat untuk terus berblogging dan terus cemerlang dalam dunia blogging insyaallah..

Tahniah buat team Denaihati...


24 comments:

  1. eh eh terselit juga kat situ, tapi nama bubblynotes ek..wakakakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa..typonplak eh..nanti akak free akak betulkan balik la....hahahaha..

      Delete
  2. kty lama dah x jumpa redmummy..

    ReplyDelete
  3. yg nah dtg blog iols farah ngan uncle gedek tu je
    kira peramah gak lah uols leh bergambar ngan blogger2 tu
    lau iols segan skit hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. if you start bergaul..sure xde perasaan malu dah...trust me..

      Delete
  4. Replies
    1. kalau farah ada pun sure best...ramai yang x dapat dtg sebab lambat register

      Delete
  5. wah ramainya yang femes. Puan rozita pun ada. Zarul umbrella pun ada. kakcik Nurseroja dan redmummy. Bestnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua ada..tp ada gak la 2-3 orang yang SA kwnal yang xde..mcm Cik Lily Putih, JMR...semua ada komitment lain....

      Delete
  6. makin buat ema jeles tau.....tunggu next year lambatnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...jom la ema kita buat gath sendiri2...lama plak nak tunggu tahun depan...

      Delete
  7. Replies
    1. memang meriah...kalau suria pun ada best kan...

      Delete
  8. Replies
    1. alaaa...Lyn pun xde....nak jumpa lyn...

      Delete
  9. Waahh ramai jugak blogger popular yg hadir yer.. untung laa SA..dpt plak bergambar ngan mereka semua.. :)

    ReplyDelete
  10. weeiwit, tapi u jugak yang paling femes kat situ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..yer ke...mana tau plak ni...tp i x rasa mcm tu dear...

      Delete
  11. Yeahhh.... ada gak gambar kenangan bersama .... p/s : cite ABAH KAU dah publish ker ? tak perasan la pulak.... hehehehe

    ReplyDelete
  12. hohohoho bestnya.. kenal2 tukar biz card.. memamanjangkan ukhwah sesama blogger..
    lagi banyak join event lepas ni, boleh jadi blogger fofuler kak long divas =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah