Wednesday, March 19, 2014

Qhaira dapat Rompers......


Aleesya Qhaira Wilda genap berusia 6 hari today.....muka dh berubah skit...berat dah naik 7gram...uik skit je...ala mama...Qhaira baru dapat minum susu mommy Qhaira.... sebelum ni mommy Qhaira belum banyak susu...disebabkan mommy makan shaklee..tetiba susu mommy jadi banyak...wah2..bagus sungguh shaklee....x ingat pulak mama jenis yang mana satu....huhu....esp ke apa ntah...lupa nak snap gambar.....sampai2 kat rumah semalam x boleh masuk rumah dulu...kebiasaanya bila ada baby kecik if balik dari mana2 mmg x terus masuk rumah...lepak luar dulu dalam 10 minit...lepas tu terus masuk rumah and terus mandi...x leh usik baby dulu...semua orang pun macam ni kot....haaa...semalam Qhaira dapat hadiah rompers dari Uncle Mizi...cantik dan comel rompersnya.....mama pun x sabar nak beli baju Qhaira ni...cepat besar ye...boleh jadi kawan mama shopping......huhu....excited terlebih plak.....Qhaira is a good girl...menangis bila lapar dan poo poo je....selebihnya dia senyap x bersuara....geram tgok bibir ngan mata dia yg ala2 sepet tuh....disaat entry ni aku up pagi ni aku dh sampai opis tepat kul 7.40am....terang benderang hari ni cuma terdapat jerebu sikit sana sini.......

Happy working peeps...catch with you all later.....

24 comments:

  1. ok dah 6 hr naik 6gm
    janji naik..dan sihat

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga akan bertambah naik dan sihat kan..

      Delete
  2. Replies
    1. sebab banyak sampai terasa diri sendiri nak beranak lagi..

      Delete
  3. hi qhaira... dah minum susu tak pagi ni?

    ReplyDelete
  4. Senang jaga kalau macam itu. Ada baby kalau belum habis pantang kalau malam suka berjaga. Siang tidur lena..

    Baby memang cepat berubah. Kena sebulan dua pun akan beza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu SA x sabar nak tengok pembesaran baby...

      Delete
  5. Assalamualaikum SA, wahh bestnya dapat romper. hehee shaklee memang best. banyak feedback bagus. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..sheila nanti guna la set bersalin shaklee...femes jugak tu...

      Delete
  6. siapa mama qhaira n siapa mommy qhaira? konfius pulak...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama qhaira > me..a.k.a mama long dia...( anak buah semua panggil i mama)
      moomy qhaira > of course mak betul dia...hehehehe

      Delete
  7. betul tu...kita lau balik dr mn2 ke lau ada bb kat umah
    jgn masuk umah lagi..pi basuh kaki..lepak kat luar rumah kejap
    baru masuk..tp xleh pgg bb..g mandi solat ha pas2 barulah nak gomol..gomol lah bb tu hehehe

    tulah igt nti pantang nak amek shaklee jugak..:)

    ReplyDelete
  8. Geramkan tengok baby,cium2 tak puas2. KL langit biruuuuu...

    ReplyDelete
  9. Nnt nek byk syok pakat nk cium ...

    ReplyDelete
  10. comeynye baby ni, anak sedara SA kan..

    ReplyDelete
  11. Indahnya nama, SA. Dah lahir dah rupanya. Macam lama aje saya tak ke sini mengomen :) By the way, barang dah sampai tadi. Thanks so much. I like :)

    ReplyDelete
  12. tiba2 rindu jaga baby kecik camni...hehe

    ReplyDelete
  13. Qaira,aunty mimie nak rompers boleh???

    ReplyDelete
  14. baru nak tanye pasal mama & mommy tu. dah terjawab kat komen di atas tu. hehehe... :)

    ReplyDelete
  15. bila khairine & Danish dah besar ni teringin plak nak ada baby sorang.. pffffttt

    ReplyDelete
  16. comel sgt Qhaira. Sedap nama Wilda.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah