Tuesday, March 11, 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Jom join simple segmen dari rakan blogger kita ni...


Jom you olls..kita sokong Zamani Abe dalam memeriahkan segmen yang beliau buat ni..mana tau murah rezeki kita kan salah sorang bakal memenangi power bank tu kan....

moh join moh....jom klik banner untuk terus ke entry segmen.....

Good Luck...



21 comments:

  1. Replies
    1. hi..thanks dropping by..salam kenal..

      Delete
  2. Assalamualaikum SA, semoga berjaya ya. sheila pun dah joined tadi. heiwhiew... sambil klik tabung nuff SA ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck to you too Sheila...dah click Nuff sheila jugak ye...

      Delete
  3. Good Luck and all the best kak...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya.. menarik hadiahnya.. :D

    ReplyDelete
  5. menarik hadiahnya..gd luck ya SA..^-^

    ReplyDelete
  6. Waaa join GA ye...power bank tuh...mahal yer hadiahhh waaa selamat ber GA ye...chaiyok2

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    gudluck

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama.
    Good luck (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    *Hopes & Prayers For MH370*

    ReplyDelete
  9. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  10. Gud luck
    Kalau ada rejeki SA boleh menang ;)

    ReplyDelete
  11. Datang dari Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

    http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    Good Luck

    #PrayForMH370

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama.all the best ye..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah