Monday, March 3, 2014

Sesi membuli atuk....

Assalamualaikum. ...
Selamat hari Isnin u olls....iolls mc ari ni....catat sejarah tul...first mc for 2014..impian zero mc x kesampaian nampaknya....selsema dan demam nampaknya....batuk xde tapi selsema teruk....

Meh nak citer kejadian malam tadi....atuk kena buli...3 orang cucu kesayangan ni membuli atuknya...ohoooo....cucu boleh yer buat mcm ni....cuba anak sendiri buat..confirm kena flying kick...




No caption for the photo...cukup gambar menjadi jalan cerita...
Mastermindnya Adeliya....sabar je la..itu aku x amik gambar diorang pakaikan atuk cekak rambut lg tu....x dan nak ambik plak....

U olls selamat bekerja....aku jap lg lalok la ni...makan ubat....
Ada masa kang aku update eh....ada byk benda x update lagi ni....


15 comments:

  1. salam singgah
    seronoknya buli atok ye =)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum SA, wahwahh kemain ye buli atuk. hehee ~~~

    ReplyDelete
  3. kalau ngan cucu atok nenek ni memang baik je ka...hhee, layan je

    ReplyDelete
  4. get well soon kak long... kesian atuk kena buli...

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

    Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh, SA. Sekarang ni kena hati-hati, cuaca panas sangat senang nak jatuh sakit.

    Atuk ngan cucu, apa yang tak boleh... semua pun boleh!

    ReplyDelete
  7. Get well soon akak..sabar jer la atok kena buli.. hehehe

    ReplyDelete
  8. nak buat camne kan..badan x sihat..take care n get well soon ya :)

    ReplyDelete
  9. atok nampak muda lagi. takpe cucu2 buli, dlm hati atok ada taman. bahagia wooo dpt spend time dgn cucu.

    ReplyDelete
  10. Haha.. Klakr je tgk dok kerumun cmtu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah