Tuesday, March 11, 2014

Lucky Draw SBB2014

Alhamdulillah..x sangka sungguh...first time join event blogger pas tu tersangkut nama untuk lucky draw...terkejut aku tau...dah la aimed gadjet yang canggih2 nama x lekat pun.....takpe la blom ada rezki...bukan itu pun tujuan utama join SBB kan...tujuan nak kenal2 ngan blogger lebih dekat lagi dan jugak nak gain knowledge....ilmu tu yang penting...jadi blogger ni bukan nak kejar SEO je...blogger harus bertanggungjawab untuk setiap penulisan kan....aku sedang belajar dan sedang menimba ilmu ni...slowly eh...semoga Suriaamanda menjumpai niche yang dicari...

 screen yang memaparkan nama aku...x jelas sangat tp itu bukti....
 lucky draw yang ditaja oleh Bella Donna kot...xde plak nama or tag dari siapa....ada yang teka kain la...telekung la...paling best adik kesayangan aku tu cakap collagen rumpai laut...hahahahha....gelak besar aku...
isi kandungan bungkusan..


sekali balik rumah terus buka.tgok2...shawl ada 5 helai...satu dress dan 2 blouse...semua tu aku bagi kat adik2...si kudut la yang untung...dapat banyak shawl....
Alhamdulillah...itu namanya rezeki...semoga ada rezeki lagi di lain kali....

Insyaallah...


30 comments:

  1. untung nyee, bella dpt beg sampai 3 ,, eheee. nasob xdpt rumpai laut =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..that part memang lawak ..boleh plak dapat rumpai laut kan...risau jugak akak tau....3 bag....bestnya....review la..nak tgok jugak...

      Delete
    2. hik hik,, bella dpt rasekan hdiah akak mmg best ntk girgirl.. Insyallah kak.
      tgh cari mase lapang. ehehehe.

      Delete
    3. akak nyer instinct kuat mengatakan kain cotton...tp.....huhuhu

      Delete
  2. untung laaa...untung laaaa....hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain macam jer sebut untung tu Sally...hahaha....larikkkk

      Delete
  3. waaa.. bestnya sekali dapat banyak cam tu...
    apsal xguna sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar...caner nak guna....lagipun SA belum bertudung...insyaallah suatu hari nanti...

      Delete
  4. Wah...banyak hadiahnya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kakcik..memang banyak..berat dan gigih bawak balik naik train...

      Delete
  5. wau...banyaknya hasil tangkapan...bertuah pergi ke SBB2014 kan SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rezeki bertuah la dik...alhamdulillah...

      Delete
  6. Perghh..terbaiklah..dah la dapat ilmu..dapat pulak lucky draw ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA pun terkejut tau...nama sangkut plak....hehehehhee

      Delete
  7. congrats.. tgk bungkusan pn besau semacam je..
    nxt time kot2 ada rejeki ke mana tau.. keep it up for Blog Suria Amanda =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks zaza...next year join tau...kalau ada...

      Delete
  8. untunglah adik uols hehehe
    xnak bg kat iols satu helai ke
    iols ni hantu shawl kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah selamat di sedekah kepada adik iolls...hehehehhe

      Delete
  9. best tu..x payah beli shawl dah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. x payah beli? xdenya..adik SA tu giler shawls..dapat gaji jer abih kat shawl...

      Delete
  10. wahh...memang lucky laa aritu..hehehe..congratulation kak..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Yang penting tak pulang tangan kosong la kan.... hehehehe

    ReplyDelete
  12. Next yr jgn lupa ajak akk jugak ye.

    ReplyDelete
  13. best nya !! seriously .. zara jeless... sob..sob..sob..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah