Saturday, March 22, 2014

Throwback > Port Dickson Family Short Getaway

Last entry la ni...buat entry2 ni untuk auto publish pas tu terpublish plak...x per la...terus tukar balik setting...maybe ada yang dah tertengok...my mistake...xde mistake macam mana nak perfect kan...

 ini bukti Adeliya menangis takut ombak...
 Aressa jugak maintain....
 rileks jer dia tunggu ombak bantai kaki dia.
 Aressa dah lari jauh dari ombak...takut...so main pasir je...
 leka dia tengok Aressa main ombak...

 See....Aressa yang seronok lebih...

kalau boleh x nak balik dah dia....

Lepas tu pergi mandikan dia ngan air bersih..kami terus ke pasar malam batu 4 ...then balik ke seremban semula...
best moment...nanti tunggu baby Qhaira membesar betul2...then kita pergi mandi laut lagi....

meluangkan masa untuk family adalah moment terindah dalam hidup aku..

I Love my Family...

8 comments:

  1. lama betul saya tak ke PD..
    ni dah cuti sekolah..mmg saya tak akan ke sana..confirmed sesak padat!

    ReplyDelete
  2. Now teman ada di PD nie... tapi terasa macam nak balik rumah jer...

    ReplyDelete
  3. bestnya main pantai...tapi main tepi2 je la...sebab saya ni takut ombak haha...

    ReplyDelete
  4. budak2 dapat main air susah nak berhenti..seronok sangat dia

    ReplyDelete
  5. Mmg seronokkk.. Tgk si kembar tu kemain lagi..
    Nnt ajak mama long dtg lagi yer..

    ReplyDelete
  6. seronoknya ada anak kembar. :)

    I love my family too. *nak jugak.. hehe.

    ReplyDelete
  7. Momen dihabiskan dengan keluarga ni memang paling indah rasanya. Dah lama juga tak ke PD. Cuti sekolah ni saya memang tak suka berjalan ke mana-mana tempat yang crowded kecuali shopping malls :) Sesak nafas rasanya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah