Friday, March 7, 2014

Over Betul Si Kembar!!!


Dapat whatssap dari Ibu si kembar..semalam birthday ayah si kembar...Selamat Hari Lahir buat adik ipar yang ke 34 tahun...uik..aku tua 2 tahun dari adik ipar..hehehhe....so semalam adalah sedikit sambutan secara kecil2 lan between diorang nyer family kan...amboi2 bukan main lagi si kembar tu...setiap orang lain punya birthday dia yang over tau....sabar jer la...ni tahun ni kakak Dania punya birthday bulan 9..kakak dah sibuk2 tanya dah padahal lambat lagi kan...tahun ni insyaallah nak buat besar2 skit...sebab dia dah umur 10 tahun kan..nak amik khemah dan buat kenduri doa selamat sikit....kalau aku jemput korang2 agak2 nak datang x?huhu...kenduri doa selamat biasa je...maybe sekali sambut birthday si kudut jugak...September tau...giler la...lambat lagi tapi perancangan dari bulan 3.....sekadar berniat dan merealisasikan x salah kot kan?sib baik anak sorang.....

21 comments:

  1. kikikki mmg pon kan.semua nk sebok.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la....kelakar pun ye jugak..tiap kali mesti diorang yang nyelit...

      Delete
  2. ingat salah tulis kek sat ni..3 tahun dan 4 tahun..
    :)

    ReplyDelete
  3. ha...sama bulan besday si yeyen..pun da mula plan ha..huhuhuu...plan awal mengurangkan permasalahan....gud luck sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhhh sama eh ngan yeyen....acaner nak ajak datang umah ni..sure yeyen pun buat jugak...

      Delete
  4. sama bulan besday dgn si yeyen....september...mama da mula uat perancangan.. huhuhuu... perancangan awal mengelakkan permasalahan di masa akan datan...ececececehhh... gud luck sis....

    ReplyDelete
  5. bestnya ada anak kembarr :) aikk saya tua setahun dari Amanda..huhu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ke...x per lebih kurang jer kan...si kembar tu anak buah SA...

      Delete
  6. takpelah plan awal, kalau nak wat besar sikit bule saving dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha memang kena saving...sib baik hujung bulan ni dapat bonus...

      Delete
  7. biasalah umur gitukan.. bab besday celebration memang dia yang dulu...
    ehm macam jauh kan septembertu tapi kan nanti cam eh dah nak dekat apapun tak buat lagi..
    so takper ler rancang dari sekarang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak...tahaun ni kalau boleh nak sambut besar2 skit sebab family dah bertambah...pas tu SA nak buat jugak doa selamat...

      Delete
  8. Biasalah tu, budak-budakkan SA. Birthday orang lain, mereka yang lebih :) Kalau nak buat besar-besaran siap pasang khemah kenalah plan dari awal. Dah eloklah tu plan sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu MD...kena la menyimpan dari sekarang...

      Delete
  9. scene dimana hadiah untuk bapa mereka ingat mereka yang punya ada tak??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. lau dekat2 mmg iols dtg punya ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat kat penang la kalau mcm tu..hehehehehe

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah