Saturday, March 22, 2014

Throwback> Port Dickson Family short Getaway


Asslammualaikum...

ini kisah throwback eh...x tau aku dah kongsi ke tak kisah ni kat dalam blog...rasanya belum lagi....masa ni si kembar baru setahun lebih...Dania plak umur 8 tahun kalau x salah...aku???eh..perlu ke tanya umur aku masa ni berapa? hahahaha...sekarang 36 ( lom genap ok)...masa ni 34 tahun la...malu? eh pesal nak malu plak...umur je kot...umur tu hanya angka je...kan?

Aku kalau free2 suka pi jenjalan...x kisah la dekat ke jauh...masa ni hari Sabtu...konon2 nak pi pasar malam batu 4 kat PD tu...ala yang kat Kem askar tu la....so...dalam pada tu singgah la kejap kat area museum askar tu...kat luar tu je pun...just amik gambar....

 Dania depan mercu tanda Kem Askar ni....
 ni ibu si kembar..x tau la motif dia pose cenggini...nak tahan kapal terbang tu ke apa...
 teh dengan salah sorang si kembar...
 replica ke betul ke x aku x tau...Dania asyik berzikir ajak pi masuk museum tu...nanti la..mama lom ada kesempatan lagi...
 aku sedikit gumuks masa ni...ngan si kudut...eh pehal ko ni kurus time ni...
 si kudut tu memang suka buat aksi2 ngeri mcm tu...
 candid kami x ready lagi...
 tiba2.....ya allah....dah kenapa macam ni....rupa2nya si kembar melarikan diri dan nak jatuh...sangat2 kelakar tau masa ni...

Alahai....Ibu si kembar ni tangan x bedung macam ni la...

 x jadi jugak lagi....
memang kalau dengan si kembar susah nak amik gambar yang ready...semua jadi candid....


Sabar jer la...bila tengok balik gambar2 ni aku boleh gelak besar....lepas ni banyak la kisah2 throwback aku keluarkan balik...mana readers aku yang baru follow tu sure malas nak godek2 entry2 lama kan...slowly la aku buat eh....

Happy Weekend u olls....


3 comments:

  1. Pasar malam kat sblah petronas tu yer?!
    I pernah pi semata2 nak beli ns lemak kt situ yg sedap.. Lps dah beli mkn kt tepi pantai lepas tu gerak blk kl.. Hehe

    ReplyDelete
  2. Happy aje tengok SA sekeluarga. Adik SA tu mungkin nak tahan kapal terbang yang dipamerkan daripada jatuh terhempas kot... itu gambar jadi gitu. Si kembar tu memang comel betul. Aksi candid cam ni lah paling best kan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah