Thursday, March 20, 2014

NOSTALGIA NOKIA 3310

source from FB

Aku ngaku kat sini...first handphone yang aku guna masa aku mula2 ada handphone dulu ni la...Nokia 3310. Pakai Nokia ni jer dah rasa bangga dah tau....kira dah boleh ikut peredaran zaman dah...walaupun masa tu dah berlambak jenama handphone keluar...Nokia ni jugak la pujaan hati...pas tu game eh itu la yang best...aku x ingat nama game tu...lagi satu yang ada game tukar2 tu..yang match mana yang sama tu kan...eh...betul ke..entah la...macam ye jer..hahaha...tgok2 FB semalam ternampak gambar ni...laaaa.....ada lagi ke hp ni sekarang?Nokia 3310 ni bunyi eh standard jer kan...kalau boleh sound tu di kuatkan memang kuat giler la sampai orang tertoleh2....hahaha...bangga tau u olls...kalau diingatkan balik memang malu la....hahahaha.....aku pun dah x ingat ada lagi ke x Nokia ni dalam simpanan aku...ntah2 dah jadi apa ntah....minggu ni balik Seremban aku cuba carik la....

Nostalgia ni weh....


19 comments:

  1. dulu ada pakai phone macam ni.
    tak boleh simpan lagu.
    pasal nada dering plak, bukak buku, pastu salin notes yang bunyi tones lagu tu.
    hahaha.

    lama betol tak singgah sini.
    apa khabar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..tu la kan...siap beli buku notes ringing...oi...mana hang hilang...lama x singgah rumah SA ni...

      Delete
  2. my 1st hp was Motorola.. gabak wehh hahaha
    time tu pakai line TM Touch.. no prepaid coz time tu mmg tak ada prepaid lagi keluar kat pasaran.. hahaha lawaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. motorola pun pernah pakai Za...yang jenis flip tuh...hehehe..startec kot nama dia...hahahaha...sumpah nostalgia

      Delete
  3. my first handphone was ermmm, nokia botol air tu kak, masa tu tingkatan 5...hew hew hew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nokia botol air? main2 eh dik..yang ada straw tu eh,..kui...kui..kui...

      Delete
  4. ini pun hp yg 1st kty ada..
    bangga dah masa tu dpt pakai hp .

    ReplyDelete
  5. eh I sampai skang pakai Nokia tau, kakak sikit jer dari 3310 ni, ada la camera kabur kabur ni ha.

    ReplyDelete
  6. rindu jugak dgn nokia ni.....mmg hensem aaa...dolu2 aaaaa

    ReplyDelete
  7. pernah pakai handphone 3310 nie..memang nostalgia la kak..

    ReplyDelete
  8. my 1st hp jugak...
    mmg tahan lasak.. sampaikan terjatuh, battery tercabut serabai semua still blh guna lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Akak 1st hp guna yang gedabak tu lupa brand apa, bila nak cakap kena buka penutup kat mulut tu. Masa tu line Adam...017...

    ReplyDelete
  10. bateri pun tahan.. yelah masa tu mana ada aplikasi macam gajet yang sedia ada sekarang.. ;)

    ReplyDelete
  11. Ada org jual lagi handphone nostalgia ni.. Dlm 3 rtus lebih hrganya...

    ReplyDelete
  12. handphone game ular legend.. hahaha

    ReplyDelete
  13. memang user friendly kan SA, memang byk kenangan manis dengan nokia ;)

    ReplyDelete
  14. memang user friendly kan SA, memang byk kenangan dengan nokia ;)

    ReplyDelete
  15. tepon ni mmg legend. Paling berjasa dalam dunia kehenfonan.

    ReplyDelete
  16. Ini memang the best ever. Masa tu memang bangga gila dapat pakai Nokia ni. My first handphone pun Nokia juga tapi very bulky dah macam walkie talkie aje rupanya. Kalau ingat kenangan dulu-dulu, memang nak gelak aje rasanya!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah