Friday, March 21, 2014

Blogger Needs Powerbank?


Betul2...tajuk tu memang betul sebab berlaku pada diri aku....masa pi SBB ari tu kan...rasa bengang jer battery abih...terus la pinjam power bank si Mialiana kejap...memalukan betul...mana x abihnya...time ti la fb bertubi2 notification...ngan update blog lagi...tp aku bangga la...bulan ni x top up data plan pun...selalu aku top up...bil jadi banyak gilos....maybe sebab aku guna broadband adik aku kot...laptop pun guna laptop Dania...tapi sekarang duk tgh mencari powerbank yang mampu charge 5-6 kali...Sabtu minggu depan la kot nak turun Low Yatt Plaza jap...nak pi mencari....susah bila kemana2 xde powerbank...yang kat atas ni milik si kudut...dia pun baru beli...beli yang murah sajork sebab dia bukan guna hp utnuk blogging...powerbank hijau tu pun hanya untuk charge hp 2 kali...hp aku plak x serasi ngan powerbank yang ni....tgok la nanti aku carikan satu untuk hp aku....macam2 dah ada dalam kepala ni....mentang2 nak dapat bunga2 cinta next week.....ingat weh...simpan duit untuk masa depan....raya pun x lama lagi....hahaha...posa pun x ganti lagi dah citer bab raya kan...tu la deh orang perempuan.....

Last entry for today....lately ni bz..bahan pun kucar kacir...harap2 next week x busy la....

7 comments:

  1. Wajib bagi semua pengguna smartphone..
    Jgn cari powerbank yg comel pulak kak.
    Hahaha..
    Kang tgoda yg comel tp kualiti hampeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...harus la dik...nak cari yang boleh charge 5-6 kali....mahal sikit xper...

      Delete
  2. Betul2.. I pn akan usung powerbank kemana saja. mmg mst spare dlm handbag.
    Kadang tu tangan gatal je nak pegang hp wpn tgh charge (pakai powerbank) mcm mana lah batt nak cpt penuh.. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu biasa zaza....nama pun x leh berenggang ngan hp kan...

      Delete
  3. aritu saya beli powerbank kat mydeal or groupon kot. harga mampu milik je pun. hehehe

    ReplyDelete
  4. byk sgt powerbank skrg ni..
    kena betul2 pandai cari.. biar mahal.. asalkan thn lama & boleh charge byk kali..

    ReplyDelete
  5. Saya pun ada satu cikai mari. Beli handphone dapat satu tapi bayar lebih sikit ler. Kata aje pandai Maths tapi bila bab membeli memang tak boleh fikir dengan lurus nyer. Nampak apapun murah padahal kena tipu. Saya suspect powerbank yang saya ada sekarang ni memang tak leh harap. Geram betul!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah