Friday, March 14, 2014

Twilight IstaMag Version Anak ngan Mak...



Santek x? santek x...aku buat  cleaning PC aku semalam...jumpa gambar2 ni....pas tu aku kan ada apps instamag ni kat hp...tp x guna2..terus aku guna la....cantik kan? buat photobook rasanya ok ni....rindunya nak berambut panjang rindunya nak pose macam ni lagi ngan Dania...so pada yang bertanya aku kesan tebukan kat leher aku tu haaa...cer tgok betul2 kat leher aku tu ada kesan tebuk...itu la yang aku cakap...memang x leh la nak hilang....seumur hidup kot kesan tu ada...x per laa...mengingatkan aku apa yang aku alami dulu kan....mengingatkan aku tentang kebesaran tuhan....

Ok you olls...memandangkan aku cuti...rasanya ini la entry terakhir untuk hari ni....xde bahan dah....kalau ada pun aku buat throwback jer la nanti eh...banyak nau gambar ha...x tau nak mula yang mana satu.....nak buat tp macam segan sebab gambar aku tak cantik...pangggg!!!! ko dah kenapa kan....apa pun..stay tune...stay calm....sabar2 ku tengah amik mood ni eh....xde mood cane nak buat citer kan....naik beku otak dah ni...x tau nak buat karangan apa....

So korang...Happy Weekend...jangan nakal2...senyum selalu....babai....

3 comments:

  1. Skrg mcm2 apps ada kat hp kannn..
    I br upgrade photo grid.. Now photo grid dah boleh buat video mcm flipagram.. Me is happy.. Kalau nk tgk video tu tgk kt IG i ye hehe

    ReplyDelete
  2. comel anak ngan mak...hihi lama tak guna instamag nie.

    ReplyDelete
  3. Hoo.. Hokey. Nmpk dh tanda tu. Hehe.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah