Friday, March 14, 2014

Jerebu Teruk!!!

Makin hari makin teruk la jerebu sana sini....semalam ok skit tapi hari ni makin teruk...ya allah apa nak jadi ni...dengarnya hari ni 200 buah sekolah ditutup sekitar Lembah Klang sebab IPU membahayakan...segala aktiviti luar rumah harus dikurangkan,....kesian kat anak2 la kan...semua dah x sihat dah...kita yang dewasa ni kalau x sihat boleh bawak diri....anak2 kecik kalau x sihat...aduhai....x leh nak bergerak dibuatnya....

Bawah ni gambar2 aku amik dari opis petang semalam....hujan turun kejap jer tapi jerebu tetap teruk....

area KL Sentral...pandangan dari level 11
belakang Hilton tu panorama sangat cantik tp dah x nampak dah...KLCC pun hilang
ni tengah2 kat Sooka Sentral....masih dari level opis aku...level 11

Ni pun x nampak sangat panorama di belakang SSM tu....

pakai mask is a must at this time...

Semalam aku terpaksa pakai mask keluar dari opis....memang sesak nafas...bau asap jer...risau plak kalau semput kan...aku x nak la duk hospital lagi dah.....

Hari ke 3 hari ni...masih belum ada perkhabaran dari my sister....masih belum sakit...dah 2 hari kot sakit...wah...ini betul2 macam aku ni....sakit dalam ward 3 hari....ya allah...moga allah permudahkan kesakitan adik aku demi melahirkan seorang lagi umat mu....counting time....x sabar nak balik Seremban....

Berita terkini

My sister dah selamat bersalin awal pg td...baby girl 2.4 kg...alhamdulillah...

3 comments:

  1. teruknya keadaan jerebu kat kl kalau tengok kat gambar2 tu...mmg wajib pakai mask.

    ReplyDelete
  2. mmg makin teruk..
    aritu time SBB xdek ler teruk sgt cmnie..
    hope arini ada ler hujan kt belah sana.

    ReplyDelete
  3. Nampak gym ssm. Berjiran la kita ye SA. Nnt bleh la kita jumpa kt pannettoine. Eh gitu ke eja.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah