Monday, March 31, 2014

Top Comentator For March 2014

  1. ZazaMyMoon (46)
  2. Mummydearie (44)
  3. el (31)
  4. Farah Waheda Wahid (30)
  5. LydSunshine (28)
  6. :: idzwa :: (22)
  7. Sheila Salim (19)
  8. Sally Samsaiman (15)
  9. Maria Firdz (15)
  10. Rizziela (14)
Alhamdulillah....
bulan ke 3 untuk sessi top comentators...as usual yang highlighted ngan kaler merah tu adalah pemenang...nampaknya bulan ni ada pemenang baru...tahniah buat El...sila email details anda di suriaamanda@yahoo.com.
to all comentators thanks so much for your effort selalu datang komen kat blog aku yang ntah hapa2 ni...kepada pemenang tunggu hadiah eh...tgh fikir ni nak cari hadiah apa...

23 comments:

  1. Assalamualaikum. taniah ye pemenang hadiah! hehehe ehh tersenarai as top 7.. okey la tu. hihiiiii

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam Sheila...haaa...usaha lagi eh..mana tau boleh jadi top komentator for next month....

    ReplyDelete
  3. bestnya..tahniah kepada mereka...

    ReplyDelete
  4. ahakss iolss tertewas pada kak el...tak apa kak long, beri laluan kepada yang lain...entri dapat hadiah pun tak terbuat2 lagi...

    ReplyDelete
  5. wah bestnya. teringin juga nak jadi pemenang. tp tak asyik tak sempat nak mengomen. acaner tuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer...ada masa lagi ni...start esok sampai 30 April

      Delete
  6. Tahniah. Akk mmg jauh ke belakang la nmpknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x per la akak...mana tau lepas ni nama akak kat atas tu kan...

      Delete
  7. hahaha tahniah pada diri sendiri 3 bulan berturut2 dpt hadiah. aci ke mcm tu kak long?
    kesian kt blogger lain hehe.. psstt nnt nk change address ye sbb iplls dah x kerja kt situ lg.. iolls dah jd housewife skrg hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah buat semua top komentar ;)

    ReplyDelete
  9. Menariknya buat giveaway utk top commentator gini. Bestnya!

    ReplyDelete
  10. eh, kenapa baru perasan ada contest top comentar??? siyes, baru perasan, selama ni sy komen ikhlas tau.. jujur dari hati.. *O*

    ReplyDelete
  11. Ooo... hujung2 bulan 3 saya cuti balik kampung, kalo tidak confirm saya menang nih. Hhahaha...

    ReplyDelete
  12. bila bc komen uols kat n3 iols td laju2 dtg sini
    hahahahaha mcm x percaya..and iols x tau pun ada wat top komentar ni
    tahniah tuk diri sndiri..and thanks so much SA
    japg iols send add ea

    ReplyDelete
  13. tak dapat yerk... tahniah untuk semua pemenang...

    ReplyDelete
  14. Arghhh... bertambah malu 3 kali ganda. Nampak sangat suka menyibuk kat sini. Dah puas cuba slow down hujung bulan aritu supaya tak masuk top three. Ahhh...malunya tapi terima ajelah kalau nak hantar hadiah lagi :)

    SA, saya baru aje up entri hari ni dengan ucapan terima kasih untuk hadiah bulan Feb aritu...memang saja tak bertandang takut nama naik lagi :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah