Tuesday, March 18, 2014

The Best Daily Supplement - Clinicell Oral Skincare LOVE IT!!!

Assalammualaikum....

Wanita zaman kini memang mementingkan kesihatan kulit dan kesihatan dalaman agar sentiasa kelihatan anggun menawan serta awet muda selalu. Justeru itu 15 hari yang lepas aku dah war2kan dalam FB dan Instagram  berkenaan aku diberi peluang untuk consume  Clinicell Oral Skincare product anti penuaan dan kecerahan wajah.Selepas 15 hari aku terasa sedikit perubahan pada kulit dan terasa sihat selalu semakin anjal dan berubah sedikit demi sedikit dan tidak kelihatan kusam.


CLINICELL Oral Skincare Anti Aging & Whitening Essence

Di formulasikan oleh Ketua Penyelidikan dan Pembangunan Clinicell Mejar (Dr) Nur Haliza Mohamad Najib Bersara MD (UKM) .

Menggunakan salah satu bahan aktif anti penuaan dan pemutihan kulit yang terhebat di dunia iaitu AstaREAL P2AF Astaxanthin. Kajian yang di buat menunjukkan ianya : -

• 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
• 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
• 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
• 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
• 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³
- Disahkan Halal oleh Jakim
- Kilang yang berstatus GMP
- Bahan aktif dari sumber semulajadi yang berkualiti tinggi dan di import
- Harga yang murah jika dibandingkan dengan produk yang di import kerana kualiti yang setara.
- 100% selamat dan tiada kesan sampingan
- Kesan Anti Penuaan dan Pemutihan kulit ke seluruh badan kerana pengambilan secara oral (    makan/minum )
- Kadar keberkesanan yang tinggi
- Kadar penyerapan dalam badan yang tinggi
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Cara penggunaan yang mudah, hanya larutkan 1 paket di dalam air kemudian diminum pada      waktu malam sebelum tidur.
- Perisa oren yg sedap dan tidak terasa seperti ubat

Apakah itu CLINICELL Oral Skincare Anti Aging & Whitening Essence?

A- ianya adalah sebuah formulasi yang termaju L-glutathione, kolagen dan astaxanthin yang juga diperkaya dengan ekstrak buah oren, fruktosa, maltodekstrin, ceri acerolla, asid malik dan perasa yang dibenarkan, Produk ini menggunakan 100% bahan aktif semulajadi. CLINICELL Oral Skincare Anti Aging & Whitening Essence tidak hanya menumpukan pada kulit yang cantik, cerah dan anjal sahaja, ia juga dapat membantu anda untuk mendapatkan rambut yang sihat, mengurangkan rambut gugur dan menguatkan kuku rapuh.

Bagaimanakah CLINICELL Oral Skincare Anti Aging & Whitening Essence Berfungsi?
A- CLINICELL Oral Skincare Anti Aging & Whitening Essence mengurangkan melanosif yang menghasilkan melanin. Mengurangkan melanin dalam badan dan membuat kulit anda lebih cerah. Proses pemutihan bermula di dalam lapisan kulit (lapisan dermis) kemudian ke bahagian luar kulit ( lapisan epidermis). Bahan anti oksidan pula akan melindungi sel-sel yang terdapat di dalam badan daripada aktiviti radikal bebas dan melambatkan penuaan


INFO PRODUK 

Nama : CLINICELL Oral Skincare - Anti Aging & Whitening Essence 
Keluaran : CLINICELL COSMECEUTICALL (M) SDN.BHD
Buatan : Malaysia
Pengesahan : JAKIM & KKM
Harga : RM 145/kotak (15 sachet) -  NP
               RM 120/kotak - Promotion Price


Apakah keistimewaan product CLINICELL Oral Skincare ini?

• Anti Penuaan
• Menggalakkan penghasilan semula kolagen dalam badan
• Memutihkan kulit
• Meremajakan kulit
• Menganjalkan kulit
• Melindungi dari sinaran UV
• Melembapkan kulit
• Mengurangkan kedutan dan garis – garis halus
• Mengurangkan jeragat kulit dan jerawat
• Menyihatkan badan
• Membantu menguatkan rambut
• Mengurangkan masalah sakit sendi dan otot
• Menguatkan kuku rapuh
• Mengeluarkan toksin dalam badan
• Membantu mencegah penyakit Kanser dan juga penyakit lain yang berhubung kait dengan sel seperti Parkinson dan Strok

PENGALAMAN 15 hari bersama CLINICELL Oral Skincare Anti Aging & Whitening Essence

 Testimoni diri sendiri
> Kulit kembali bermaya
> Kurang berminyak
> Kesan Jerawat semakin pudar
> Semakin Bertenaga

Permulaan pengambilan product CLINICELL
Sebelum, selepas 8 hari dan 15 hari pengambilan

TERBARU cantik x?

Produk ini disyorkan di ambil 1 paket sebelum waktu tidur. Ia perlu di amalkan setiap hari kerana proses penuaan dan degeneratif adalah berterusan. Kesan yang akan di perolehi oleh setiap orang juga berbeza. Ini adalah kerana setiap orang mempunyai kadar metabolisma, berat badan, warna kulit dan gaya hidup yang berbeza.

Mengembalikan keanjalan dan memutihkan kulit anda!100% bahan semulajadi untuk memastikan kesihatan dan kecantikan anda selamat dengan keputusan maksimum. Alami keberkesanannya dari seawal 2 minggu BELI SEKARANG

Anda berminat??

jom hubungi

FB CLINICELL Oral Skincare 

Website CLINICELL Oral Skincare
boleh mendaftar untuk menjadi rakan niaga

Instagram : clinicell4u

26 comments:

  1. cam best je produk ni. rasanya dia cam ne plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sangat cik lily, rasa orange + peach...sedap...

      Delete
  2. Kalau lepas 15 hari kena continue lg ke SA?
    Atau just enough after 15 days?
    Boleh tahan harga dia utk 15hari.. Tp kalau ada perubahan means berbaloi jg lah kalau beli wpun mahal kann ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nk result yg bagus kena consume berterusan zaza...SA mmg satisfied dan akan teruskan jugak..tgh tunggu kotak ke 2..insyaallah nak teruskan sambil ambil supplement yg lain..

      Delete
  3. Untung laa..makin shantek...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala....sally pun sama apa..makin cantik makin comel dengan Ephyra...

      Delete
  4. suak tengok kulit muka cantik buat kita semangat nak berkerja yakin pada diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu suri..SA sebelum ni sgt2 down...sekrang tidak lagi..

      Delete
  5. wah, makin berseri-seri lah pasni..susah nak minum supplement dalam bentuk cecair...takut tak tertelan..kalau pil...memang jalanlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. no worries ema...satu sachet tu bancuh dan rasanya sgt sedap...rasa orange pas tu ada bau2 peach skit...

      Delete
  6. aju tau siapa pengasas dia hehe, wah mmg serasi dgn SA ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah Aju...sangat serasi...and u know what...berat badan SA berkurangan...

      Delete
  7. mmg nampak perbezaannye along...makin cantik n bersih kulit along....teruja lieya tgk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu baru makan untuk 15 hari tu Lieya...

      Delete
  8. dh jd duta clinicell ke SA wah wahhhh
    patutlah uols bertambah gojes..ni rahsia nya ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum la jadi duta yang oii...jadi testimonial jer...

      Delete
  9. nampak semakin berseri selepas menggunakan supplement ini.. mungkin aiza pun kena cuba juga, umur dah cecah 3 siri ni kulit dah semakin kusam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selain guna product ni SA makan supplement jugak Aiza...siang makan shaklee, malam belasah product ni

      Delete
  10. nmpk SA munggil tak???? munggil!!!!! hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...notty la ko ni nok..ko tanya ko jawab....mungil ke????hahahahaha

      Delete
  11. ade jugak kawan recommend, tapi tak teringin lah lagi..
    sbb terlalu byk sgt product, smpai tak tau nak try yg mane satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la banyak product yang kawan rekemen but this one yang paling sesuai with me Lynn

      Delete
  12. Salam Amanda Suria, I am one of the Clinicell's agent. Seriously, I am so happy to read this blog. Keep it up dear. Indeed, beauty comes from within :)

    -Balqis-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Balqis...thanks for drop by...thanks...hope you can leave you contact details so easy for me if got order from my friend..;) email to me suriaamanda@yahoo.com

      Delete
    2. dear, check email please :)
      - Balqis-

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah