Wednesday, March 19, 2014

Rengekkan Manja Permaisuri Hati....

Lambat up entry ari ni...sangat2 bz bila dah gabung jadi satu division ni...memang after this kena buat entry auto publish la...kena rajin cari bahan kan...apapun aku memang xde bahan hari ni...rasa nak membahan orang ada ler...hahaha..joking....

meh tgok skit apa yang ada last week ....


comel x burung merpati 4 sekawan ni...beria aku ikut pelan2 dari belakang...rasa sweet sgt sebab tu capture the pic...

jerebu ke tak ke...ramai jer yang mandi kat sini...laut nampak tenang..kan...
sejuk dan nyaman jer jiwa 
snap sekeping ( hek eleh padahal banyak keping...)
my bam bam yang sexy all the time...
Dania meroyan mintak izin nak mandi laut...haah ye...bior betul kan...baju x bawak...
x dapat mandi laut tapi main2 air pun cukup la mama ye...

Next time la anak ku....x plan pun sampai nak mandi laut....

x sangka plak pantainya sangat cantik macam ni....tunggu la Mak Teh dah abih pantang...kita ajak semua berkelah kat sini....airnya pun bersih apatah lagi pantainya...boleh buat BBQ kat sini kan....

merengek2 manja jer dia sepanjang masa nak mandi laut...panjang jer muncung bila aku kata x boleh...bukan ada bawak apa2 pun...x jangka plak event si kudut tu betul2 kat resort area situ....kalau tau dah bawak dah kain baju segala mak nenek kan....biasa la budak2...Dania tu walau nampak dah matured, jiwanya masih kebudak2kan lagi....percaya la.......

20 comments:

  1. rengekan x menjadi la ni haha
    xpe mama uols dah janji lenkali dtg lagi kan siap piknik lagi kan
    tgu bb qaira dah beso skit dah pun leh join hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesza...sgt2 x mnjadi..ikutkan kesian..dah tu x kan nak balik basah kuyup kan..

      Delete
  2. gambar 'sekeping' tu.... Aaaauummm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hepppp jgn aum2...aunty marah nanti...

      Delete
  3. kat mana ni???? alaaaa kuciwa la anak dara xdpt mandi laut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..dia mmg betul2 kecewa..kat PD Blue Lagoon dear..

      Delete
  4. cantik suasana tambah pula pantai yang cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...kalau stress selalu SA pi pantai...lepak2 hirup udara segar...

      Delete
  5. Mmg best BBQ dgn family tepi pantai...dah lama saya tak buat...Berapa umur si Damia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom buat doc?ajak2 yang lain2 jugak kan...mesti best...Dania bukan Damia...umurnya 10 tahun....

      Delete
  6. Penat aje merengek tp xdpt mandi laut jugakkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang x dapat la....dia pun tau mama dia ni cerewet...lagipun pergi sehelai sepinggang kan...

      Delete
  7. ni kek mano ni kak long??? cer explain sikit ni...

    ReplyDelete
  8. ahahaha siannya.. kalau ada geng lagi lah panjang merengek kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...tau takpe..sib baik xde gang..

      Delete
  9. Cantik la tempat nie..akak pun cantik jugak!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat ni memang sgt2 cantik...eh...jangan la ckp macam tu..malu i...

      Delete
  10. Selim la SA. Takde can la puteri SA nak mandi ye. Kena la tunggu Qhaira besar skit.

    ReplyDelete
  11. Kesian Dania tak dapat mandi pantai ye. Takpa lain kali ajak satu gerombolan pergi mandi-manda dan BBQ kat tepi pantai. Syok kan kalau sesekali berkumpul ramai-ramai kat PD nih.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah