Saturday, March 1, 2014

Good bye February..Welcome March


Sekejap je February berlalu meninggalkan kita..  
dah masuk pun March.please be good to me...
Ada perubahan di tempat kerja....aku bakal bertukar department
X boleh nak cakap apa.....terpaksalah ikut perubahan Ikut kehendak orang atas.....
Mula2 dengar boss buat announcement...memang x leh terima...but maybe ada kebaikkan yang aku x nampak kat situ...berpindah ke division yang lebih besar....aku x tau apa task aku...bukan aku seorang..Mazley pun akan masuk ke department yang sama...x tau la if aku jaga Mazley atau sebaliknya.....entah la...tunggu je la masanya nanti....not now...maybe 2 bulan lagi....sedih jugak nak tinggalkan boss aku.....arh...malas nak ingat la.....makin aku ingat makin aku stress... .kalau boleh x nak kongsi bab stress je dalam blog ni...korang doakan aku success dalam department baru ye......

7 comments:

  1. Assalamualaikum SA, semoga dipermudahkan bekerja di department baru tu. in shaa Allah. kuatkan semangat okey ~~~

    ReplyDelete
  2. Semoga pertukaran itu membawa kebaikan. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
  3. Kejap je kan.. Msa berlalu pntas..

    ReplyDelete
  4. all the best SA.. mana tau lagi best ke kat dept baru tu.. ;)

    ReplyDelete
  5. Insya Allah SA, department baru, pengalaman baru.... Jangan stress2 ya. All the best to you!

    ReplyDelete
  6. All the best kat tempat baru nanti akak.. Mungkin kat sana lebih baik lagi kan.. chill okey..=D

    ReplyDelete
  7. Kejap je dah masuk march kan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah