Monday, March 10, 2014

Di Sekitar SBB2014

Ini last entry untuk hari ni eh..yang lain2 aku upload esok la plak...banyak sangat gambar dan x tau nak pilih mana satu nak letak kat sini...banyak sangat kang ada plak yang muntah darah tengok...so..aku jamu korang dengan yang ni dulu eh...

 Posing mendaki tangga..elok plak susunan tu ha...Mialiana, me and Farah
 one more pose...
 meja kami yang meriah ngan minuman tajaan Yeos Malaysia....meja ni pun sangat bertuah..most of lucky draw kami yang rembat...
 Bun yang disponsor oleh Butik Ummi Umairah
 Saloma Bistro
antara aktiviti yang diadakan oleh pihak Yeos Malaysia...kelihatan AJ dan Sally Samsaiman  diatas pentas...

Percaya tak aku dan adik2 divas tunggu dari pagi sampai ke event habis...lupa lak nak say thank you buat adik2 divas..sangat2 mengambil berat kakak diorang ni ha...special thanks to Farah bubblynotes sebab amik aku dan hantar aku ke LRT petang tu...jasamu sangat2 dikenang dik...mana tau after this boleh keluar lagi kan...boleh karok or tengok wayang sama2 kan....x boleh plan lagi dah..kalau plan manjang x jadi...kita redah kasik pecah jer...ok x?aku setuju kalau pihak Denaihati adakan event macam ni setiap tahun...at least boleh merapatkan silaturrahim...macam aku dan adik2 divas....semoga akan datang lagi ramai yang hadir....


31 comments:

  1. wahh dari pagi sampai event habis lepak sana.. sure meriah kann..
    tak dapat bygkan uolls happy kat sana.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah sangat zaza...next year kalau ada join eh...

      Delete
  2. kita jumpa tahun depan yer kak :)

    ReplyDelete
  3. ermm bestnya, sorry last minute tak dapat join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...tercari2 jugak cik lily....tp xde..

      Delete
  4. Mialiana tu tinggi eh. Comey tapi hat tengah tu lagi comeyyy...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh semuanya comey kak...bukan yang tgh je...

      Delete
  5. seronok kan berblog ni, boleh dpt kawan2 baru dan lagi akrab macam dah kenal lama hanya dengan baca cerita kat blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA nak jumpa Lyd plak nanti...nama je kerja area sama tp x pernah jumpa kan....jom?

      Delete
  6. Wahhh bestnya dapat pergi event nie..hihihi

    ReplyDelete
  7. SA memang happening haritu... Paling best dapat berkenalan dengan blogger2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Ogy..memang best sgt2....cuma SA x sempat beramah mesra dgn Ogy la...

      Delete
  8. alahai tak dpt bramah mesra ngan SA moga ada rezeki nk jumpa lagi

    ReplyDelete
  9. wah adik-adik dan kakak-kakak divas gitu...=)

    ReplyDelete
  10. nak ikut karok.. nak ikut karok!!! yeayyyy... eh!

    ReplyDelete
  11. niat hati nak join, tapi ade hal lain yg tak dpt dielakkan..
    seronok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la....jumpa nurmaya Mukhthar je..lyn xde...next year ye lyn...alahai x yah tggu next year la kan..nanti2 kita jumpa

      Delete
  12. nice knowing & meeting you.. such a lovely person :)

    ReplyDelete
  13. Ingat nak join lama dah...tp saat akhir ada hal di sebelah pagi...ermmm so cancel...by the way meriahhh yerrrrrrrr :D

    ReplyDelete
  14. akak tak letak nama sally pun dalam gambar...akak sebut AJ je...sedihnyaaaaaaaaaa~ hahaha ^___^

    ReplyDelete
  15. Frust sangat tak dapat join SBB kali ini...kalau tak boleh join diva sekali...hehehe...kebetulan date sama bertindih dengan percutian..

    ReplyDelete
  16. Kalau dah bertemu semua teman blogger memang lupa nak balik:)
    Kakak yg tengok pun dah tahu punyalah meriah...

    ReplyDelete
  17. Berseronok sakan nampaknya SA. Sanggup menunggu dari awal hingga berakhirnya event. Cantik gambar 'turun anak tangga' tu. Kalau lagi ramai, lagi meriah tangganya :)

    ReplyDelete
  18. Meriahnye air kotak yeos..hehe..event pun nmpk meriah..;)

    ReplyDelete
  19. Bestnyeeer tp xdpt join sbb hari yg sama pergi rtm

    ReplyDelete
  20. wahhh weollllss look gojessss... heheheh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah