Wednesday, March 5, 2014

Top Comentator February 2014

TOP COMENTATOR
ZazaMyMoon (72)
Mummydearie (60)
Farah Waheda Wahid (33)

Ibu Lala (31)
Maria Firdz (26)
Hafizul (17)
Azlan Strider (16)
LydSunshine (13)
Rizziela (13)
Ema Johari (13)


  Top Comentator for February 2014 ...tahniah buat mereka bertiga di atas...nantikan hadiah dari aku nanti..maaf lambat publish...terima kasih diatas kesudian semua drop comment kat blog aku yang ntah apa2 ni...

hug and kissesss.....

Love you all...

10 comments:

  1. Assalamualaikum SA, wahh taniah buat mereka semua. murah rezeki top 3 tu. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  2. alah x dpt lagi nak jadi top komentator ni... ishkkk rugi2

    ReplyDelete
  3. aikkk tiap2 bulan jadi top komenter ni.. hahhaha
    nampak nau bizibodi nya Cik Jah ni kannn hehehe
    timakaceh kak long diva :)

    ReplyDelete
  4. Argghh.... malunya! Rasa cam nak sembunyi bawah katil! Masa mengomen tak ingat dunia bila sekali lagi masuk top three bulan ni, terasa malu pulak jadi orang yang sama. Eh, beri laluan kat orang lainlah lepas nih... Eh, camna nak buat ek? Takkan boleh tahan baca aje tak komen :(

    ReplyDelete
  5. Wahhh...dapat hadiah depaaaa...

    ReplyDelete
  6. wahhh..tahniah buat mereka yg rajin BW dan drop komen :)

    ReplyDelete
  7. congratulation...hehehe..ada gak nama saya rupanya..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Hebat semua pengomen pengomen nie... :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah