Friday, March 28, 2014

Barang Perlu Ada Dalam Handbag

Assalamualaikum. ..
Aku sebenarnya bercuti ni dari semalam lagi...saje amik cuti luang masa ngan anak dara aku..tp kami x kemana sebab adik aku dlm pantang kan...ingat nk pi tgok wayang ngan shopping je...
Meh nak citer skit ttg barang yang harus ada dalam handbag aku...


Haaaa...itu antara barang yang perlu ada dalam handbag aku...Eclipse dan pencuci muka...kalau xde memang x lengkap la...orang dalam handbag letak mekap apa semua kan...aku xde de...Wallet ngan hp mmg kena ada..pen ngan notebook kecik pun kena ada utk aku catat apa yg patut...takut lupa kan..walau ada smartphone tetap suka tulis kat notebook..ngade2
tisu antara benda yang xde dalam bag aku....kesian kan...
 korang dalam handbag ada apa?
cer citer skit...


16 comments:

  1. macam macam dalam handbag saya..kadang2 buah epal pun ada..hahaha..

    ReplyDelete
  2. wajib ada tu memang cermin dgn lisptick .. :)

    ReplyDelete
  3. kena ada beg duit & hp ajer..lain2 x kisah :D

    ReplyDelete
  4. Saya pun bawa pen dgn nota just in case tetiba ada on task job boleh get ready

    ReplyDelete
  5. Shaila wajib ada lip ice and compact powder..hihihi

    ReplyDelete
  6. wah macam best nak review.. huhuhuhuhu.. nantikan yer saya punyer entri.. hohohoho

    ReplyDelete
  7. hehehehe... saya cuma tumpang handbag wife jer...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum SA, dalam beg sheila wajib ada vitamin shaklee dengan bam panas. hehee

    ReplyDelete
  9. Kalau saya senaraikan, memang tak sanggup SA nak baca nanti. Sikit punya banyak sampai nak terseliuh urat bahu ni rasanya. Walaupun siap ada organizer bagai dalam handbag, tetap gak tak terorganised barang-barang di dalamnya :)

    ReplyDelete
  10. lau dah ada anak kecik anak rmi ni
    mcm2 ada..pampers..tuala kecik..tisu..lips balm
    skun ni rajin bw lotion..sbb skun musim panas..kulit cepat kering
    hehe

    ReplyDelete
  11. dalam henbeg saya wajib ada tisu basah dan tisu kering, lip balm hand lotion, buku nota kecil dan pen, botol air. Kalau kuar ngan Jelita ada la barangan pampers dia semua.

    ReplyDelete
  12. Wallet, hp, kunci keta & rumah, note book kecil, pen, kerongsang, beg make up yg ada maskara eyeliner compact powder lipstick dll, buku bank......hehe banyak kan aku sumbat kat dlm henbeg tu...tu blum campur resit dan slip atm lg.. :D

    ReplyDelete
  13. mcm2 ada.. dah serupa bag doremon
    lagi2 kalau khairine & danish sll sumbat brg2 dorang dlm handbag mummy dia.. haha
    kesiann kann.. dats y i suka pakai handbag besau :-P

    ReplyDelete
  14. Ada fon power bank dompet dgn tisu basah dan kering. Tu pun nak cuba ringankan henbeg. Dompet aje pun dah berat. Macam macam kad dok ada.

    ReplyDelete
  15. macam2 ada dlm handbag..hehe..powerbank,purse,bedak,lipstick,handphone..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah