Thursday, March 20, 2014

Ngorat Style Lama...


Assalamualaikum....
Meh2 nak citer skit ni....semalam kan ...aku balik naik train...nasib baik ada tempat duduk tau....pas tu notification whatsaap bunyi...aku tgok la kot2 adik2 aku ke kan...eh....no x dikenali la....terus aku bls..aku tanya yang atas tu la ...tp bukan tu je...ada lg...panjang gak comunication aku ngan mamat ni....bertubi2 aku tanya sampai x leh jawab...last2 dia ngaku...dia nak sangat kenal ngan aku....aku tanya sapa bagi dia number aku....korang nak tau apa dia jawab?
Dia ni driver kepada somebody kerja kat XXX...tp dpt no aku ada PEREMPUAN bagi...aku tanya nama dia x nak bg...so aku ckp kat mamat tu..siapa pun ppuan tu tlg sampaikan salam dan ucapkan terima kasih sebab amik berat pasal saya...she is very kind...aku tau dia jeles ngan aku sebab aku lg bagus dari dia...untung tul aku ada yang amik tau sampai boleh carikan lelaki untuk kononnya jd kawan aku...baikknya budi dia....boleh jadi calon PA aku nanti ni....pas tu mamat tu tanya....awak terima x...ko gila ke apa...aku ckp maaf saya x berminat...terus aku block no dia then aku delete....

Aku kenal ke perempuan tu????

Rasanya aku boleh agak...dan memang kenal sangat....
Biar la dia ngan mental problem dia...kalau aku layan kang aku sama mental kan...
Cuma KESIAN je la.....

37 comments:

  1. pon boleh mcm tu ek... mcm2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..la ni nak meniaga pun kena hati2..no hp x leh letak...ada jer stalker duk pi sebarkan no hp....

      Delete
  2. pergh saiko pompuan tu....kuang ajo main pas2 nombor tipon org...mmg siot sgt...

    saba ye along....biarkan pompuan tu .... hope die insap le tak lame lagi sebok nak jaga tepi kain org....

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpo la Lieya...hidup dia x tenteram tuh...dah xde keja carik keja....orang mcm ni x kan insap kalau bala x datang kat dia..

      Delete
  3. sapelah agaknya insan yang bg fon num tu yek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la...dia baca ni entry i ni...xper i maafkan dia....

      Delete
  4. hahahahaha... stalker tuh, atau pencebok hal orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe...if ada depan mata confirm kena penampar buaya..

      Delete
  5. kesian kak, PEREMPUAN tu memang BETUL2 SAKIT!!!! SAKIT MENTAL, SAKIT JIWA dan ADA WAYAR DAH PUTUS...mungkin kesan MEROYAN yang tak habis lagi kot??? Wargh kah kah... tapi minat pulak dia jadi PA akak ek? bom bom kebabom, ker dia teringin nak test market dia lagi...sebenarnya dia nak orang ngorat dia...pas tu boleh claim diri hot lagi kannn? walaupunnn... ooopsss... btw... adik kenal ek PEREMPUAN ITU? Ahaks...haruslah kenal kannn??? Dah bom bom kebabom komen kata tak kenal plak... wakakakaka...tak apa kak, jangan dilayan orang yang kebudak2an, rendah IQ dan mental macam tu... at least you know that your market is still hot, sampai ada orang siap nak jadi agen pencari jodoh, thanks but no thanks kannn? we still have our own standards kannn??? he he he.... (tetiba iolss pulak emo...larikkkk)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu dik...mak aii...;panjang eh lak komen...wakil dari segala isi hati akak ke ni....sabar dik sabar..jangan jadi mental macam dia...kang tua sebelum usia kang....

      Delete
  6. aku paling pantang orang main suker2 pas no fon kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes...bagi penampar buaya ok x nok...

      Delete
  7. Orang macam tu pun ada jugak. PHD tahap melampau tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh banyak kak...keliling2 kita ni semua ada...hari2 dia stalker...confirm duplicate dia...

      Delete
  8. ni bkn ngorat style lama
    style canggih pakai wasap hehehe

    ReplyDelete
  9. saperla agaknyer yang memandai sesuka bagi no phone tu...
    geram lak rasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thats ya kita kena hati2 bila bagi no phone..especially buat online biz...

      Delete
  10. tak main ler cenggitu kan...lain ler terus bagi hadiah mercedes..baru seronok..haha,..suka suka je pass no phone kat orang lain...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...i loikke dik....mcm tu ok la kan

      Delete
  11. macam2 ek... ape pun brsbr k.. salam perkenalan jemput singgah blog sy :)

    ReplyDelete
  12. ada lg style ngorat mcm ni..
    best way blocked... tindakan yg bagus :D

    ReplyDelete
  13. macam2 cara..salah langkah boleh kena tipu ni kak..sib baik terus block..

    ReplyDelete
  14. Style nie zaman farah sekolah dulu dah ada kot.. hahaha.. tp bagus la akak dah blocked..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgok dari rupa mamat tu pun tau dia orang lama..hahahaha

      Delete
  15. Replies
    1. ni namanya kegilaan mental...apa orang buat semua dia nak buat...

      Delete
  16. alamak bang..
    silap org ler ngorat..
    adeh..

    ReplyDelete
  17. Saja la tu org tu nk test market...

    ReplyDelete
  18. Apa motif la dia bagi no SA kat lelaki tu. Saya rasa lelaki tu tak salah. Sebab dia nampak mcm lelaki yg lurus bendul kot. XXX tu mcm ada 3 abjad tu kang macam ofis saya je. Hehe.

    ReplyDelete
  19. Oitt, pakai agen lagi! Takpa SA dah orang suka hati rela nak jadi agen mencari jodoh. Kita tolak ajelah dengan baik. At least kita tahukan di mana letaknya nilai kita di pasaran antarabangsa...huahaha.... ada lagi ek mamat yang nak berkenalan cara gini... Sayu pulak rasa hati nih !

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah