Monday, March 10, 2014

Sepetang Bersama Blogger 2014...

Assalammualaikum...

Kelewatan meng update kisah2 menarik sewaktu di SBB2014, hati x kuat nak update kemeriahan majlis yang menghimpunkan semua blogger Malaysia tatkala semua rakyat Malaysia sedang di landa kesedihan...doaku untuk semu penumpang2 MH370...apapun kita masih lagi menaruh harapan yang tinggi untuk MH370 bersama 239 penumpang ditemui dengan selamat...semua pihak sedang memainkan peranan untuk misi menyelamat...kita yang di sini pohonkan doa2 buat mereka..semoga misi pencarian ini di permudahkan..insyaallah...

Tanggal 8 March meninggalkan sejarah buat aku dan semua blogger2 yang terlibat untuk Majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014, majlis yang gilang gemilang menghimpunkan blogger otai dan juga blogger2 baru. Apa yang boleh aku gambarkan adalah perasaan gembira bila selama ini mengenali mereka di dunia blog, beramah mesra di alam maya kini bertentang mata...ada yang aku cam..ada yang bila sebut link baru kenal...seronok bertukar2 business card....sseronok bergambar...dan yang penting seronok bersama adik tersayang Farah Bubblynotes dan Ayue Jer Rejaluddin..


Majlis diadakan di Saloma Bistro & Theater Restaurant Kuala Lumpur...sangat2 happening....meriah dengan blogger2 otai yang x jemu2 berkongsi ilmu...x lupa juga meriah dengan acara Lucky draw yang sangat2 awesome...semua teruja ingin mendapat hadiah bertuah yang diberikan...


Dewan pun besar dan boleh memuatkan lebih dari 350 blogger tau....

credit photo from ig Ayue Jer Rejaluddin..

Ini la mereka2 yang setable dengan aku...x sangka mereka semua sangat happening...best...first time jumpa tetapi kami dah mesra mengalahkan dah kenal lama...kamu semua memang superb...

Special thanks to team Denaihati...syabas sebab berjaya menjadikan event ni sangat2 success...malah aku x nampak ada cacat celanya...kalian memang hebat...kalau boleh event macam ni diadakan setiap tahun...dan insyaallah kalau xde aral aku nak join lagi..dan aku yakin jugak..bila berkumpul sekali sekala macam ni boleh meluaskan empayar dan memartabatkan lagi dunia blogging...

to team Denaihati...keep up a good works bro and sister....

Suriaamanda > emosi x stabil...slowly aku up entry SBB2014 ni ye...tunggu........

34 comments:

  1. thanks invite bella join meja bertuah no 19 !! miss moment with urss

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice knowing u Bella...nanti kita jumpa lagi ye...

      Delete
  2. Wah mesti best kan dapat jumpa ramai kengkawan bloggers kat sana... =D

    #PrayforMH370.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..sgt2 best Farah...ingat Farah ada....

      Delete
  3. seronok sangat tengok mereka yang update pasal SBB 2014..happening kan
    #prayformh370

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah memang happening....rugi adik xde kalau dah amik gambar bersama dah kan...

      Delete
  4. fuhh ramai join ye
    ~ keep praying for MH370

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah lebih dari 350 orang blogger yang hadir..

      Delete
  5. Bestnya SA dpt berkumpul dengan blogger2 semua.. meriah dan happening.. yer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time join kak...memang meriah..

      Delete
  6. Assalamualaikum SA, bestnya.. alhamdullilah semuanya berjalan dengan lancar ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah semua berjalan lancar dan meriah..

      Delete
  7. huwaaa.. bestnya dapat berkumpul dgn semua blogger..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x per tahun depan kalau ada lagi SA war2kan kat sini

      Delete
  8. Congrats SA.. best je tgk sana sini update cerita pasal SBB..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau zaza ada lagi best agaknya kan...

      Delete
  9. ramainya dtg. 350. meriahnya. SA, hanya blogger je ke bleh dtg? ada yang bawa family tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang dah bukak pendaftaran awal masa tu..ramai jugak dah update maybe Lyd terlepas pandang..mmg khas buat blogger...ada jugak orang luar datang tp husband and wife yang dah didaftarkan bersama la....nex year kalau ada lagi boleh join eh...

      Delete
  10. Memamng seronok join event blogger ni.
    kty je dah lama tak bersosial..inshallah kalo ada kesempatan ..nextime nak join

    ReplyDelete
    Replies
    1. along join first time tahun ni...next time kalau ada kita janji2 pi sama2 eh kty

      Delete
  11. ok.. i is jeles... muahahaha...

    ReplyDelete
  12. hari ni 1day sy bw lepas weekend aritu tak sempat..nampaknya sy terus menderita jealous tgk gambar2 SBB walaupun tempatnya sekangkang kera dari rumah.. :(

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ko lambat daftar ni kan lan...

      Delete
  13. tah apa lah korang borakkan gaknye...hheee... seronoklah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la dear...borak2 pasal blog..kenal2...gelak2...

      Delete
  14. tgk gmbr ni baru tau itu ke sis? Alahai kalau tak kenal mmg cenggitulah kan, apapun mmg event blogger ni meriah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha...tu la...memang tgok dari blog x perasan kan...xper2 nanti SA upload gambar eh...mesti ada perasan...

      Delete
  15. Seronok dapat jumpa akak walaupun haritu tak banyak sangat berbual. tak berapa sihat tapi still boleh control lagi time tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun seronok jumpa Ainim..ala mula2 memang cenggitu kan...cer dah kenal lama....mesti ok...

      Delete
  16. Replies
    1. yahooo....leh amik gambar ngan uncle..nanti SA update....

      Delete
  17. wow semua blogger hebat2ni.. seronok kan perjumpaaan itu.. moga ikatan yang terjalin di alam maya akan berkekalan hingga akhirnya nanti...

    ReplyDelete
  18. Kotnya kalau ada lagi tahun depan, nak join juga macam ni. Nampak memang happening nih.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah