Wednesday, March 12, 2014

Debaran Menanti Lahirnya Si Baby...

Berdebar2 ni....berdebar menanti kelahiran baby baru dalam family aku....adik aku dah induce this morning...tengah menahan sakit akibat induce...laluan belum buka banyak lagi....malam nanti la kut...dari tadi aku standby menanti berita gumbira...berwhatsaap ngan adik2 di whatsaap family..memberikan kata2 peransang...ya allah moga semuanya di permudahkan....


Rindu pada si dia ni...

 si cheeky dia ni...ntah x perasan sapa ni...
dan dia ni jugak....

After this bertambah lagi....Ateh nak bersalin dah...tunggu adik ipar kat Muar bulan depan....ohoi...2 orang sekali tahun ni....seronoknyaaaa...makin bertambah....
makin bertambah duit raya tahun ni....alahaiiiii.....rezeki allah nak bagi kan...walau tiada pertambahan untuk anak sendiri...rezeki anak2 buah pun ok jugak...biar la orang nak kata apa...i dont care...rezeki allah nak bagi kan...anak buah pun anak sendiri jugak....kan?


4 comments:

  1. teringat masa temankan wife dalam labour room dulu , wife pun induce jugak dulu...huhu

    ReplyDelete
  2. Rejeki Allah nak kasi sampai 2 org skali tahun ni..
    bertambah Meriah lah family SA raya tahun ni..
    anak2 buah beratur tadah duit raya hehhee

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah mudah2an dipermudahkan urusan ye :D

    ReplyDelete
  4. waa bestnyer..nak dapat anak buah baru...
    rindu ngan bau baby tau SA....
    moga adik SA dimudahkan untuk bersalin...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah