Friday, March 7, 2014

Friday Quotes

Salam penghulu segala hari...eh..Jumaat???aku x balik Seremban hari ni...esok nak pi Sepetang Bersama Blogger di Saloma Bistro...dah janji ngan adik2 Diva dan dah janji dengan otai2 blogger...semoga impian untuk melebarkan sayap dalam dunia blogger tercapai...majlis yang lebih kepada menimba pengetahuan dan beramah mesra dengan semua blogger....

ada follower Suriaamanda yang join??? jom la kenal2...tukar2 business card or link blog...


Just keep smiling...just keep smiling..just keep smiling...( sebut ala2 dory dalam citer Nemo)
malas nak pening kepala sebaliknya better bersyukur...bila baca quotes tu rasa sejuk skit hati ni...apapun bersyukur ..

Assalammualaikum dan selamat bekerja u olls....


11 comments:

  1. salam SA, boleh pegi walk in camtu je ke atau kena register dgn sesape utk pegi ke majlis sepetang ni/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Lyd, kena register..tapi dah tutup dah registration...Lyd lambat tau la ni...

      Delete
  2. salam jumaat kak long... kerana diriku begitu berharga... ahaksss

    ReplyDelete
  3. kalau nak fikirkan apa org dok kata...boleh giler...biarlah kita dgn cara kita kan...

    ReplyDelete
  4. Salam Jumaat, SA. Sekejap aje dah Jumaatkan. So kalau tak balik Seremban, tak dapatlah jumpa Dania and your family this weekend? Moga bertemu dan enjoy di majlis bersama bloggers esok.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah