Thursday, March 13, 2014

Throwback Guangzhou Trip

 Assalammualaikum...
Nak tanya la..kalau aku buat throwback masa aku pi Guangzhou 2012 dulu ada yang nak baca x..bukan apa..bukan nak poyo yer..iolls nak berkongsi pengalaman je....bkn x pernah update kat sini just macam x cukup detail jer..hahahhaahha...

muka x freshen up...giler x tido dan x mandi..hahahha....masa ni iolls masih berambut panjang..

salah satu makanan paling scary kat sini...giler arh...x termakan aku...

Kalau korang nak baca aku boleh jer up citer...kalau nak baca la...selain pi Guangzhou ada pi Vietnam dan Chiangmai..ada Cameron jugak...Melaka pun ada...hoiii...banyaknya....tapi korang kena jawab dulu..
korang sudi nak baca x ni?
kalau ada yang sudi sila tinggalkan komen eh....

19 comments:

  1. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk... cepat larrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sis.. :)
    sy kalau dah singgah, saya baca je.. tp letak gmbar bnyk2 la baru best..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam dik....boleh je...nanti eh...akak tgh kumpul balik gambo2 ni

      Delete
  3. saya tak penah pi chiangmai dengan guangzhou, maka nya sila update plissss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oic...ok2...tp chiangmai x semua tempat pi..selected je...pas tu sempat masuk Laos...

      Delete
  4. dah tak sabo..dah ni.... huhuhuuu

    ReplyDelete
  5. eh jap bila ni kenapa iolss tak tau...muahahahaha.... jommmm??? tapi kena bawak Ashlah...tak rela iolss nak tinggalkan anak jauh2 ok???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pi overseas bwk baby susah dik..dlm negara x pe....masa ni kita lom comolot lagi dear..huhu...

      Delete
  6. tak pernah baca ..ceritkan boleh juga nanti kami pula teringin nak pi

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum SA, perghhh ngeri tengok makanan tu.. apa tu kak? hehee update la dekat blog, mana2 tempat akak dah pergi travel. boleh jadikan tips untuk kami2 yang belum pergi. hiewhiew. sheila singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  8. Ok je.. klau SA dah UP kat sini sure ada org baca punya..

    ReplyDelete
  9. sudilah mek oiiiii
    mn lah tau kut2 leh jd tips kat weols ni haaaa
    ha cepatlah stori mori
    huh kbai hahaha

    ReplyDelete
  10. UPDATE JER,KAMI AKAN BACA..MANALAH TAU ADA PENGALAMAN YG BOLEH KAMI JADIKAN PANDUAN..

    ReplyDelete
  11. Ayarkkk!! tak sanggup juga nak makan :D

    ReplyDelete
  12. kty okeh je along.
    cuma kadang kty jd silent reader takde komen,..tp ada singgah . :)
    amenda tu along ..kembang tekak tau

    ReplyDelete
  13. akak!! dh lama tak kesempatan nk baca! suka2

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah