Thursday, March 13, 2014

Health &Fitness Talk By Kevin Zahri

Hey.....kamu semua.....kenal kan Kevin Zahri? Mustahil la x kenal kan si hensem yang sangat2 popular dikalangan ahli2 fitness Malaysia kan...cakap je la apa pun pasal diet, pasal kesihatan dan pemakanan..confirm dia dengan jayanya akan menjawab...well hari ni dari kul 1 tgh tadi aku dengar Fitness Talk dari Kevin...best..kelakar dan banyak tips yang dia bg....he is humble and nice person too.......


Semua yg wanita2 teruja dengan Kevin...hensem..fit....body pun cantik....


Beri talk dalam 2 bahasa yg difahami..of course BM and BI


Light activities sebelum mulakan Talk..amik...panaskan badan pakai baju kurung...ko mampu?


Ehem2...volunteer si Syed Accounts....


Volunteer jugak Zana yg nak kurangkan berat badan...so Kevin bantu dia untuk dapatkan jumlah berat yang dia harus kurangkan atau yg Ideal untuk Zana


Jom kita kira....


Me with Kevin....


One more pose....

Sedikit tentang Kevin..he is AFTA Certified personal trainer and nutritionist and has been a major influence on the Malaysian health and fitness scene since 2004. Kevin juga mengadakan berbagai seminar kesihatan dan bekerjasama dengan beberapa perusahaan.

More about Kevin please log in his website

www.cekodok.com

Banyak info dan  tips2 kesihatan dan program2 yang Kevin akan adakan di seluruh Malaysia.

Jom sihat!!!



14 comments:

  1. masa angan2 mat jenin nak kurus,rajin jugak masuk blog kevin ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...lor...nk kurus apa lg...kan dh kurus tu..haha

      Delete
  2. ok part gambar dengan kevin tu tak menahan...ai is jelesss....huwaaaaa, nak jugak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aka.. jgn la jeles....x baik jeles2 ni...

      Delete
  3. Love him..suje follow tips2 yang dia berikan.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. pernah jumpa sekali friend of my niece... kalau ikut tips dia betul2 sure boleh kan dear.

    ReplyDelete
  5. Mng kevin sllu ckp psl.kesihafan.. Suka baca artikel tulisan dia..

    ReplyDelete
  6. kevin mmg terkenal dgn topic kesihatan..
    ai is suka dia.. hensemmmmss ;p

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah