Sunday, March 2, 2014

Chef Of The Day

Assalamualaikum...

Hamboih rajin betul abah si Ikie ni ..untung ibu ikie....abah rajin masak eh....sib baik ibu tengah preggy...so abah kena la rajin masuk dapur tolong apa yang patut kan......


Lebar senyum abah ikie ..


Ikie berselera mkn...bukan maggie tau....sedap abah masak Eh..


Mee kolok versi muar la ni kot...

Adik Ipar tgh sarat Mengandung...April nanti bersalin.....untung mak abah...selang sebulan dapat lagi sorang cucu...rasanya kali ni lelaki jugak...harap sangat dapt lelaki...
Sebelum ni dah 3 perempuan kan..ikie xde gang....ateh plak x confirm lg lelaki atau perempuan...tgh tunggu hari ni...dah sarat sangat dah tu...x sabar nak beli baju baby lg...x kisah la janji dapat belikan baju baby.....xde anak baru versi sendiri....tumpang anak buah cukup la kan...doakan kedua2 adik aku  dan adik ipar selamat bersalin.....


10 comments:

  1. Macam cute je amik gambar budak tengah makan....mee kolok ala muar tu macam menarik je...

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah selamat. Amin.
    Btw. Pertama kali dengar tentang mee kolok.

    ReplyDelete
  3. Mee kolok sarawak kan? eh? gulp.. menyelerakan..mee die buat senirik ke?

    ReplyDelete
  4. seronok SA juga dpt anak sedara dua sekaligus..ada baby ni bestkan..ank buah pun macam anak sendiri juga.semoga proses bersalin mereka dipermudahkan

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah ,rajinnya dia ..bagus

    ReplyDelete
  6. Insha Allah.. Ameen... Moga dipeemdhkan urusan bersalin..

    ReplyDelete
  7. semoga selamat bersalin buat mereka

    ReplyDelete
  8. bestnya abah pandai masak kan ikie

    ReplyDelete
  9. Mi kolok Muar, pestime dengar nih :) Mi kolok Sarawak pun tak khatam lagi SA membuatnya!
    Untung SA, sekali dapat anak saudara berturut-turut hah. Bestkan bau baby nih!

    ReplyDelete
  10. Bagus abah Ikie yer..maggi pn maggi la janji perut diisi kan.. =D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah