Friday, March 21, 2014

Gambo Lawak Hari Ini


Assalammualaikum....

Aku rasa nak tergelak lagi....td kan dah guling2 gelak..hahahahahaha.....aduhai...ntah sapa la punya perangai kreatif maka terhasil gambar macam ni....teringat plak aku masa kecik2 kalau zaman sekolah...kan ada puak2 dengki suka hasut kawan2..." eh awak..awak jangan kawan dia tau...dia jahat..awak kawan kita je..." sambil tarik tangana budak tu dan berlalu pergi...kan? ada kan? baik korang  ngaku...ntah2 ada buat perangai macam ni....

Aku tengok gambar ni dalam meeting tadi...
terus tergelak...banyak gak mata memandang...tp aku buat dek je...buruk perangai kan...
boring dowh...Jumaat meeting...hati dah kat Seremban...haha....



26 comments:

  1. haahhahaa...gambar ni memang lawak. dah yang cakap tu pun same itam kan kan kan...hahahahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu la SA gelak Uni...hahahaha

      Delete
  2. ish ish...teruk perangai...hahaha...akak pun selalu buat kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh...sally pun sama gak kan...hahahahaha

      Delete
  3. ye... ye... biasa terjadi. Motif tak kasi kawan dgn org tu pun masih misteri sampai sekarang. Hehehe.

    ReplyDelete
  4. adoiiii, hik hik hik... tak tau nak cakap apa, speechless ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...x nak ngaku pernah buat la tu kan...

      Delete
  5. tgok gmbr ni dlm wassap encik suami..gelak berdekah2 tengok... tgok ni pun still boleh gelak lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...jangan tgok sangat dear..awak tu preggy

      Delete
  6. hahaha...
    hampeh sungguh member cmnie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 member shark x macam tu eh...

      Delete
  7. hehehe teringat zaman kecik2 dulu.. suka guna ayat "jangan kawan dia.. dia jahat"

    ReplyDelete
  8. hahaha..kelakar sungguh! pdhal sama2 itam kot..aduhai..dulu masa kecik2 selalu mcmnilah bila tamo kawan dgn kwn2 kita. tapi xdelah ngejek sampai gitu kan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la...SA pun rasa mcm pernah buat je...

      Delete
  9. Replies
    1. SA, yg kami punya show tu hari ahad ni je. Xtaulah kalau diorg berminat nak panggil lagi utk next event pulak. insyaAllah..kalau nak dtg, rogerlah kita k :)

      Delete
    2. thanks dear for the info...insyaallah x de aral nanti SA inform....

      Delete
  10. hahahaha....pernah jadi masa budak2 dulu...sian kan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...rasanya budak2 sekarang mcm ada buat jugak...

      Delete
  11. Replies
    1. hahahahaha....tau x per memang sgt2 x baik...tp itu yang kita buat dulu...

      Delete
  12. Memang kes lawak tak ingat dunia nih! Mungkin kawan yang sorang tu hitam sikit dan buncit lebih kot...so janganlah kawan dia.... dulu masa kecik2 rasanya biasa gak dengar statement ni...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah