Saturday, March 15, 2014

Early Dinner At Panettone KL Sentral

Petang semalam...aku keluar dari office pukul 7pm...awal sangat nak balik rumah..terus aku pi lepak sensorang layan blues kat Panettone ni...lama dah x lepak sini....sure korang x percaya aku leh lepak sensorang makan kan...yes...aku memang sensorang....tu la korang...ajak dating jumpa aku chit chat x nak...tgok aku dah makan sensorang....tp sensorang pun aku ok...x kisah....

Meh citer skit pasal Panettone ni...Get Filled  & Feel with Us!! motto diorang....yang penting Halalan Thoiyyiban yer anak2...kat sini femes ngan hidangan breakfast ala2 mat salih dia...pagi2 kalau lalu memang fullhouse...petang x ramai la....thats y aku decided makan kat sini....

nampak tanda halal tu x?
bukti x ramai orang
antara hidangan western yang terkandung dalam Menu...

ice lemon tea...bagus...tekak sakit perit...ko minum ais kan....bravo....

gara2 bro Sohoque kat FB post gambo lamb semalam..aku pun teringin nak makan lamb chop....ok la...xde la best sangat...so..so..je...compared with other western..aku bagi ni 4/10 la...aku pernah makan lamb chop lagi sedap dari ni....

Total damaged semalam RM29.60...ada service charge jugak.....haiiii...mana2 pi sekarang memang dah ada service charge kan....redha jer la...bukan hari2 aku makan kat sini...sekali sekala melayan hati blues kan....
Nak buat cemana...sesungguhnya semalam memang Blues Untuk Aku la....

Apapun...alhamdulillah...rezeki buat diri sendiri.....

4 comments:

  1. ohhh dalam set yer
    tpp tengok kat receipt tu tak ada harga air..
    ok lah ni.. tak mahal tak murah.. so so je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu set termasuk air zaza..lupa nk inform

      Delete
  2. Okey la nie.... at least boleh promo tempat makan kat KL SENTRAL.... rujukan untuk orang ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh..ok eh...hihi...pas ni nanti nk terjah secret recipe plak...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah