Saturday, March 22, 2014

Throwback > Port Dickson Family Short Getaway

Selepas posing2 ngan macam2 pose yang x diduga...kami terus ke pantai Teluk Kemang....saja nak bagi pendedahan pada si kembar untuk mengenali laut....tapi sayangnya masa ni Adeliya takut giler...berbanding dengan  Aressa....

 berlipat2 seluar atuk dah ha...
 minah ni mcm biasa excited terlebih...
 ni Aressa....sgt2 berani...
 ni Adeliya...tgok muka cuak dia...
 berani betul si Aressa ni...
 kudut dan abah

 Aressa main2 air ngan Ibu...
 Mak Teh plak amik turn
 wah...dah siap duduk2 dah ni...

yeay....dua2 dah berani dah...

Takde la lama mana diorang ni takut...kejap je....pas tu Adeliya yang over...
biasa la budak2 kan..ini first time diorang mandi laut tau....

ok...kita jumpa next entry eh...last entry la untuk short getaway ni...macam la jauh sangat Seremban ke PD kan...


3 comments:

  1. SA kenapa x join main ombak skali? Heheh

    ReplyDelete
  2. kalo gi jalan2 dgn family mmg seronok. Budak kecik sebagai penyeri,.

    ReplyDelete
  3. Bila ke tempat begini, budak-budaklah yang perlu ada untuk menyerikan lagi short/long trip kita. Tengok keletah mereka aje dah menghiburkan hati kita.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah