Monday, March 17, 2014

Welcome Aleesya Qhaira Wilda. ..

Alhamdulillah akhirnya yang di tunggu2 9 bulan lahir ke dunia....tepat 12.58am  seorang lg umat Muhammad lahir...3 hari mommynya bertarung nyawa menahan sakit...12.55am mommy dah x boleh tahan..12.58am Qhaira pun lahir...sekejap je kan...tp menahan sakit 3 hari...mommynya kena induce akibat tekanan darah tinggi...


Comel...mata sepet...kulit putih...

Heyyyy....Qhaira senyum...

Tapi sayangnya mama x dapat bertentang mata dengan Qhaira...Qhaira masih dalam ward..observed sebab takut jangkitan kuman...kesian Qhaira berjauhan dengan mommy...
Mommy hanya datang susukan baby je...sayu hati mama x terkata...
X pe la demi kesihatan baby mommynya mengalah..ikutkan dah boleh keluar ward tapi procedure hospital baby x dibenarkan keluar ward Sabtu Ahad...x per la..nak buat macam mana kan...
Esok lusa if Qhaira dah keluar ward mama balik tengok eh...


16 comments:

  1. comellnyaaaaa sedapnyaaa bau baby.. rindunyaaa nak ada babyyy hahah terover pulak ;P
    meroh betul bibir Qhaira.. rasa nak picit2 je hehe

    ReplyDelete
  2. Bestnya dpt anak buah baru..
    Ada baiknya dlm pengawasan hospital. Bila betul-betul ok senang hati nak bawa balik.
    Mama sebenarnya dah tak sabar sama macam mommynya juga..

    ReplyDelete
  3. lieya mase tgk ig along mmg berkenang betul dgn name baby nie..sedap dan sweet jek nak menyebut....

    in sha Allah moga baby qhaira cepat2 balik umah yeak....semua tak sabar tu nak jaga qhaira....

    ReplyDelete
  4. Comel... semoga Qhaira cepat boleh balik rumah... hehe

    ReplyDelete
  5. Qhaira...wahhh sedap yer nama...comel sgt2...tahniah for u Amanda Suria... :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum SA, alahhh comelnya baby. alhamdullilah.. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  7. congratss kak.. dah kuar punank buah bawu :))

    ReplyDelete
  8. alololo..comelnya!!
    teringat kenangan bersalin tahun lepas..moment indah!
    done click click nuffnang ya :)

    ReplyDelete
  9. tahniah aunty... lama tak dukung bby... rindu bau bby, bau syurga

    ReplyDelete
  10. mata betol2 sepet.. :) shomellll

    ReplyDelete
  11. Memang comellah baby nih. Best betul tengok orang baru dapat baby nih.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah