Thursday, March 6, 2014

Si Kudut Kena Kompaun....


Hi u olls....
Haaaa...nampak tak gambar tu..itu la sebab musabab kenapa si kudut kena denda sampai RM40 masa tukar Mykad last week...dia kena kompaun sebab last dia tukar ic ke mykad masa umur dia 17 tahun...umur 21 tahun x tukar2....kena la kompaun RM20, bayaran pemprosessan RM10 dan Cip rosak RM 10 jugak....bengang jer dia..dah la gaji pun x dapat lagi masa tu...hahahahaha....tp aku yang x puas hati...sebabnya gambar dia cantik...mesti yang tukang amik gambar tu memilih kan...gambar aku x berapa nak cantik time tu...ke sebab aku demam?muka sembap? aku dah ckp dah ngan si kudut...aku x nak buat..tp dia yang paksa..tp elok jugak...kalau x ntah bila nak buat kan...ramai yang x tukar lagi kan...elok tukar la..dari kena denda or kompaun macam si kudut tuh...nangis nanti....lagi lama x tukar lagi tinggi kompaun eh....


5 comments:

  1. ha ha ha, confirm kena kompaun nanti ni, sebab tak tukar2... last masa umur 21 tu lah...ic baru ni tak tukar lagi...

    ReplyDelete
  2. alamak tukar mykad lebih umur kena kompuan ek?iman xbuat lagi...skrg dh umuq 24 plak

    ReplyDelete
  3. belum pun tukar lagi.. mcm kena compound jer nampaknya.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Akak dah tukar kene denda Rm100 sebabnya ic cicir!

    ReplyDelete
  5. Eh, saya dah tukar ke lepas sweet 17? Alamak, lupalah... Yang latest ni pun belum tukar lagi, ada tak JPN bagi tempoh blahblahblah, kalau tak tukar juga kena denda?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah