Sunday, March 16, 2014

Krim Panas Mak Bidan...


Ada antara korang pernah guna kedua2 krim Ni x? Aku xde la nak guna tp bila tgok adik aku dah start guna ada gak try test sapu kat perut...nak tau panas ke x krim ni...mana tau if sapu leh jadi macam Nora Danish..hahah.lihat perut ku...langsing kan....
Kalau dah melantak macam bela jin xde makna nk langsing...nak plak kalau x bersenam kan...xde makna nak kempis perut...
Cuma nak bg tau la yang losyen Mustajab tu wangiiiii sangat2...xde bau halia dan x panas sangat pun...yang krim sebelah dia tu yang panas nak mati...rasa terbakar perut.....

11 comments:

  1. Penah guna pati halia. Tp tak kempis pun perut mgkn sbb lemak dh tepu sgt. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la...sebenarnya kita ni x disiplin lyd...

      Delete
  2. Saya pernah cuba mustajab memang suka bau dia.

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  3. tak pernah pakai pun..
    ada hati jg nak try tapi tapi tapiiii asek tak terbeli je..
    betul kata SA tu.. asek melantak je acaner nak langsing hahhahha ;P

    ReplyDelete
  4. Kalau losyen mustajab ros tu OK la sikit..takde panas sangat..tapi tetap ada bau..segan kalau nak keluar jalan-jalan..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah...SA perasan baunya agak kuat kan...

      Delete
  5. Kena pakai jugak ni..Takkan akak sorg je nak jadi Nora Danish..haha

    ReplyDelete
  6. Pernah guna dulu tapi pati halia masa dlm pantang... tak hangat sangat maybe babat Ogy tebal kot muahahahaha

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum SA, hehehe losyen mustajab tu mak sheila guna. macam nak try beli laa. kot lah ramping macam ND kan. hiewhiew selamat pagi, sheila singgah sambil menabung sini~~~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah