Tuesday, March 11, 2014

SBBYEOS2014 - Random Photo

Hi u olls....ni la akibatnya amik gambar malu2 lipas kudung kan...first time join pas tu macam termangu2 malu x tau nak mulakan dulu..sib baik ada AJ dan Farah Bubblynotes...kalau tak acik memang la terpinga2....kami semua sampai on time masa tu...lambat sebab tunggu Mialiana.com bersiap dan jemput dia...Aku sampai kat LRT Taman Jaya pun awal jugak...tunggu farah pun xde la lama mana..pastu pergi amik AJ kat Pantai Dalam...confident aku ngan farah tawakal cari jalan ke rumah AJ, pas tu dari amik AJ nak pi amik Mialiana dah senang dah sebab AJ tau jalan...lagipun Sabtu kan..jalan xde la sesak sangat....

 ootd ke sini baju dari Zara dan jeans MNG...ringkas dan sopan ...plan ngan adik2 divas nak pakai baju lain...last2 pakai baju lain...
 cantik x baju iolls...beli last minute ari Jumaat...beli siap ada beads macam kat leher tu...senang x yah fikir accessories...
 alahai...gambar x jelas...kat belakang tu Hazwan Hairy, lupa nama adik ni, Ayue Jer Rejaluddin, Ainim, Farah Bubblynotes, Aku, Mialiana dan Sally Samsaiman...
 with Kakcik Seroja...siap cium pipi ngan kakcik..seronok angat!
 x dapat bergambar ngan daddy dan umi dia...ngan anak pun jadi la...Fisya..anak dara Broframestone
 gambar credit to AJ, me, AJ, Ben Ashaari dan Farah
 masa ni tgh sibuk2 nak daftar
AJ, Acik, me , Mialiana dan Farah...

Ini la gambar yang aku sempat kongsi kat sini...yang lain2 tunggu mereka2 bagi gambar untuk aku simpan dan muatkan dalam blog ni...memang seronok...kalau ada tiap2 tahun lagi best kot...tahun depan kalau ada aku nak aimed lucky draw..x kisah la gadjet apa...
kat sini pun iolls dapat lucky draw tau...itu nanti aku update next entry...
first time join dah dapat Lucky Draw....
meriah!!!

* x banyak gambar aku ambil guna HP sendiri...ada tu ada la...gambar dah bercampur2 dalam HP orang kan...adik2 sila hantar gambar secepat yang munkin tau....untuk koleksi peribadi hakak jugek.....

15 comments:

  1. Wah cantik SA, elegant and sweet, murah rezeki dapat lucky draw..

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnye dpt jumpa ngan blogger2 semua
    bila nak meet uols ni hehe

    ReplyDelete
  3. Wah, nampak macam meriah aje! Seronok ya dapat berjumpa dengan bloggers. Kalau sayalah SA, memang mati kutu. Tak tahu nak mula kat mana. Maklumlah blogger bawah lagi daripada picisan :)

    ReplyDelete
  4. Meriah uols.. seronok yer dpt jumpa blogger2 semuanya..

    ReplyDelete
  5. cik kak dh fofuler mcm retis kanns.,ehHHee

    ReplyDelete
  6. Amboiii happening depa! Tak de rezeki tapi Jumaat tu dah gi lunch kat Saloma Bistro balas dendam tak dapat gi hari Sabtu...ahahaa...

    ReplyDelete
  7. alaaa. lupe nak bergambar dgn akak hari tu =0

    ReplyDelete
  8. Kakcik pun tak banyak gambar yang dirakam...

    ReplyDelete
  9. Wah-wah...tak senyum pungggg..hahaha

    ReplyDelete
  10. untungnya dpt jumpa dgn blogger2 pemes..
    untung jg dpt kenal2 dgn bloggers baru & lama =)

    ReplyDelete
  11. Dapat bertegur sapa dan snap gambar pun dah seronok rasanya.... ada rezeki kita jumpa lagi

    ReplyDelete
  12. seronok kan majlis kali ni, meriah dan santai

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah