Tuesday, March 18, 2014

Follower Ke 1000 Blog Suriaamanda


Benar kata pepatah...Penantian satu penyeksaan kan....punya la lama aku tunggu follower yang ke 1000 ni...kadang2 macam dah x nak amik pusing dah...hampir 4 tahun berblogging baru 1000 follower...thank you so much you all...pencapaian terhebat aku la ni...poyo kan...
eh ada aku kesah ke....
so...tahniah buat follower ke 1000 aku...


Sila emailkan alamat anda sekali ngan no hp ye untuk aku kirimkan hadiah...
email : suriaamanda@yahoo.com

Apa hadiahnya????

tunggu la Sheyla ni update nanti coz apa yang dia perlu buat hanya buat satu entry tentang hadiah yang bakal diterima nanti...terima kasih sebab sudi follow blog aku yang x seberapa merapu lebih ni...after this kita tunggu plak follower ke 1500 ....Haaaaa......tungguuuuuu....


21 comments:

  1. Tahniah! Duk tunggu jugak follower ke 1000, tapi tak sampai2...hehehe

    ReplyDelete
  2. eh ad muka kite la kat ctu.tp syg bukan yg ke 1000 hhehee

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum SA, wahh best gila dapat 1000 followers dah. hiewhiew. sheila tak dapat hadiah ke? heiheihieeee ;p

    ReplyDelete
  4. SA...follower yang ke 999 takde hadiah ke...he he he..lawak je ye :)

    ReplyDelete
  5. sama la kita dah masuk 5 tahun follower tak sampai pun 2k.. tapi enjoy je berblog. yg menentukan ramai baca blog kita bkn follower sangat pun.. tapi tgk jumlah views jugak

    ReplyDelete
  6. ada gambar iols kat situ hahaha
    tahniah SA
    so pas ni boleh diadakan party buih tuk follower hahahahaha kbai

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, akhirnya tercapai juga. :)

    ReplyDelete
  8. halaaa... rezeki pulak ye....Alhamdulillah...huhuhu... tak perasan pun jadi follower ke 1000....

    ReplyDelete
  9. Waahh tahniah tercapai gak hasrat nak dpt follower ke 1000..:)

    ReplyDelete
  10. Untuk akak tak de hadiah ke...ahahhaa....

    ReplyDelete
  11. tahniah SA..SB blum dpt follow mana2 blog lagi ni..ada masalah sikit..apa pong..terkeluar jugak eh muka SB kat atas tu..hikhikhik..

    ReplyDelete
  12. Yeay dah 1ribu. Tahniah

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  13. bikin jeles nie..
    heheh..
    mmg akak patut dpt pun follower sebanyak tue..
    terbaek ler kak.

    ReplyDelete
  14. Agak-agaknya pondok kecil nak dapat 1000 ni makan masa gak macam SA ni..haha.wahhh dapat hadiah tu...msti gempak ni..hehe

    ReplyDelete
  15. Tahniah SA! Saya rasa macam banyak aje angka 1000 tu. Saya takda letak follower pun kat blog sebab tuan blog tak reti camna nak buat :) Tapi ada gak yang berjaya jadi followers saya, entah macamana dia orang buat agaknya. Nak kena belajar jugalah ni.. katanya nak jadi blogger picisan yang femes amos :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah kpd follower bertuah tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah