Monday, March 10, 2014

Handbag From Zalora

Last Friday selamat sampai dah handbag Zalora yang aku redeem dari voucher yang aku dapat sebab up entry Kasut buat si jelita last week....teruja kejap sebab this is my first time beli barangan Zalora dan after this jari jemari ni akan terus laju klik www.zalora.com.my...superb sangat sebab bermacam2 pilihan..dan bermacam2 promosi kat sana...best....dan paling best...penghantaran sangat2 cepat....aku redeem Khamis...Jumaat petang dah sampai dah.....

 bungkusan yang tiba...

yeay...handbag lagi....tahun ni belum beli apa2 handbag....


ni rupa paras handbag tu...xde la berjenama tp aku puas hati sebab cantik sangat....

The best part...masa bukak bungkusan ni kan...mak aku cakap...eh Long...ko x cantik pakai handbag ni...kalau mak pakai lagi cantik...hahahahah...kesian mak...x per mak..ada rezeki nanti along belikan mak handbag lain eh...kesian mak ari tu dia nak beli handbag Sophie Paris yang aku jual tu...tp ntah kenapa bag yang dia nak tu sold out...kesian mak...nanti along belikan untuk mak yang lain eh....bukan x nak bagi kat mak u olls...cuma aku perlukan handbag baru sekarang ni...handbag yang sedia ada tu bawak pi kojo...yang ni boleh bawak untuk event2 blogger nanti...eh...poyo je kan...xde la..kita mesti berazam tinggi kan...mana tu after this banyak event boleh pergi.....blogger mana boleh xde semangat...betul tak...selain boleh pi event aku tgh semangat nak join dropship JRM or Ephyra ni....mana tau kan....boleh jana pendapatan sampingan...

30 comments:

  1. Assalamualaikum SA, wahh cantiknya beg! mahal tak SA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x mahal Sheila...SA dapat voucher..hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. cantik kan..bila pakai rasa macam mak datin plak..

      Delete
  3. br beli hr ni..

    kena up entry jgk lah pas ni..mana tau dpt voucher lgi..
    hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la..up entry mana tau dapat job lagi kan..

      Delete
  4. memang meletop handbags..cantik sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat x cantik..main pilih je masa tu..tp memang puas hati bila dah dapat...

      Delete
  5. cantikk--

    blom pernah beli ngan zalora ni
    tp dh silau2 tgk byk jugak yg ter-berkenan.. heheheh

    ni duk tunggu barang darii lazada.com.my ni
    haiiihh... harap sampai le arini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni kena cuba Zalora plak...sure rambang mata...

      Delete
  6. Cantik beg tu... jenama tak penting... yang penting puas hati..

    ReplyDelete
  7. mak pon nak jugak.. ihikssss... :) tapi kaler beg tu cntik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu mak akak nak....selalu memang belikan utk dia...

      Delete
  8. comel henbek. sesuai la bawak gi event. saya redeem ari tu saya pilih body mist. sebab up entry psal perfume.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer redeem barang yang lain dari entry kan..hehehehe

      Delete
  9. yes along, design beg tu sangat cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kaler hitam jugak..tp dah selalu sangat kaler hitam makanya pilih kaler itu la...

      Delete
  10. cantik handbag tu....
    lepas ni mak u leh pilih kat zalora lak hehehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena on lappy depan mak ar kalau macam tu..

      Delete
  11. nice lah.. kena dgn kaler handbag tu..
    SA pakai sure meletopss hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA dah rasa macam mak datin sgt plak..hahahaha

      Delete
  12. betuil kn boleh sampai dalam sehari..
    mmg tiptop penghantaran zalora nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la shark akak sgt2 puas hati..nanti nak beli lagi...

      Delete
  13. cuba pakai beg kertas je... hehehehe.. shopping dan shopping sakan yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah shopping guna bag kertas tau...sepanjang berjalan seharian..hahahaha....dapat voucher boleh la shopping...huhu...

      Delete
  14. Cantik handbag! Inilah hasilnya selepas dapat ad Zalora tu ye? Saya pun memang tersangat suka berZalora ni cuma cuak sampai terpaksa simpan dalam wishlist dulu kadang-kala. Kalau tidak, koyak memanjang aje poket nanti ...

    ReplyDelete
  15. Cantiknye handbag..suke3..simple yet nice..;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah