Thursday, March 13, 2014

Thursday Quotes..



Assalammualaikum....

Jom kita bincang tentang quotes kat atas tu...betul atau tidak..terkadang kita amat mementingkan orang yang baru kita kenal dari orang yang dah lama kita kenal...pada aku...kedua2nya penting..baik yang lama ataupun yang baru...yang lama di lupa jangan...yang baru memeriahkan lagi episode perhubungan...
setuju?

6 comments:

  1. baru atau lama sama2 penting...yang lama diperkukuhkan lagi ukhwah dan yang baru dirapatkan lagi silaturahim...erkss....apasal hari ni jadi tiba2 pandai berkata2 ni...ahaksss...macam kita kak long... situasi kita... betul tak???

    ReplyDelete
  2. betul tu...bagi saya sama saja cuma yang lama atau yang baru...

    ReplyDelete
  3. tak kenal maka tak cinta..
    kalau dah kenal mana tau boleh jadi part of our life kannn.. =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah