Friday, March 28, 2014

Qhaira 2 weeks years old....

Hi aunty...hi uncle....lets meet baby Qhaira in 2 weeks years old jom....berat Qhaira dah naik skit..dah makin bijak bila panggil jer dia dah boleh menoleh...macam dia kenal nama dia dan sapa panggil dia...sesekali dah boleh tersenyum....

eh...Qhaira lambai la..
Now dah pandai pegang botol...but kena pantau la...

ye..susu badan mommy qhaira belum banyak mana lagi...if banyak kena perah dulu masuk botol...dia x leh direct bf bila susu banyak...cepat mengamuk dan macam lemas skit...last2 masukkkan susu dalam botol...mana yang selebihnya tu simpan dalam peti ais...

besar cepat eh Qhaira...boleh teman mama ngan kakak pi shopping...


11 comments:

  1. Assalamualaikum. kecilnya Qhaira. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah ya ~~~

    ReplyDelete
  2. comey je kecik sgt dah pandai pgg botol

    ReplyDelete
  3. baby sy pon klu bf suka mengamok..perah buh dlm botol jer.
    anak saya pon besar ni jugak maa lahir :)

    ReplyDelete
  4. Suasana dlm rumah pun lain bila ada baby. Mama tumpang seronok sebenarnya kan. Tak apa insya-allah satu masa ada jodoh mama dpt baby sendiri pulak..

    ReplyDelete
  5. Wahhh dan pandai pegang botol :)

    ReplyDelete
  6. comel jer, geram tengok tangan dia lambai tu...
    anak sy number 2 xreti minum guna botol sbb mmg df dari kecik.

    ReplyDelete
  7. uiksshh dah pandai pegang botol..
    clever girl qhaira

    ReplyDelete
  8. Alalaa.. Comelnya.. Tahniah dear.. =)

    ReplyDelete
  9. Pandainya umur 2 minggu dah pandai pegang botol.

    ReplyDelete
  10. sekarang dah besar Qhaira ni,,pipi tembam,,

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah