Monday, March 3, 2014

Confirm Kena Induce..


Doakan untuk adik aku Nurul Fatihah moga allah permudahkan...hari ni dia pergi normal check up..tekanan darah tinggi dan Dr refer ke hospital...siap kena drip dan naik ambulan....Merasa naik ambulan...
Baby dah x sabar nak keluar kot...confirm Induce macam aku dulu ni.....if induce confirm sakit giler u olls...aku dulu dipaksa bersalin...dah la kena paksa...kembar darah plak tu....2 hari menahan sakit...mana sakit contraction lg....harap2 Ateh kuat semangat...ni laki dia yang cemas terlebih....huhu....maunya x cemas kan.....
Apa pun aku kena la assist apa yang patut...dah la aku demam selsema ni ha.....x pe la...anak buah punya pasal kan...dah macam sambut anak sendiri plak....

16 comments:

  1. wahhh tak sabar nak tggu anak buah baru!

    ReplyDelete
  2. selalu kalau darah tinggi..memang kena paksa kan along?

    ReplyDelete
  3. kena paksa gak.. sb overdue.
    x tau rana rasa bersalin normal.
    skit pasal ubat

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan segalanya..amin
    saya masa bersalin no 1 dan 2 dulu pun induced jugak.
    mmg sakit dan bnyk tumpah darah.
    anak no 3 alhamdulillah bersalin normal :)

    ReplyDelete
  5. redha je la klu kena induce..sy pun dh rasa.bersalin tu penghapus dosa,mmg la sakit.huhu

    ReplyDelete
  6. Doa yang terbaik agar duanya pun selamat. Pengorbanan seorang ibu.

    ReplyDelete
  7. Semoga DIA permudahkan and selamat mak dan anak insya Allah..

    ReplyDelete
  8. Moga dipermudahkan urusan bersalin...dan moga adik & baby nya sihat

    ReplyDelete
  9. mudah2an dipermudahkan semua nyer yer buat Adik SA !

    ReplyDelete
  10. hope everything goes well.. *excited*
    semoga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  11. macamna dah adik SA skrg. dah induce ke belum. saya doakan semuanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  12. semoga dipermudahkan semuanya...

    ReplyDelete
  13. Moga dipermudahkan semuanya. Saya dua-dua anak pun kena induced walaupun yang kedua akhirnya czer jugak.

    ReplyDelete
  14. Moga dipermudhkn..dan selamat semuanya..

    ReplyDelete
  15. amin...semoga kesihatanya akan pulih seperti biasa...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah