Thursday, March 6, 2014

Tak Jadi Induce..


Alhamdulillah...x jadi induce...BP kembali normal...nasib baik....kalau x....aduhai..memang bikin gelabah tau Isnin lepas..aku dengan tak sihat...memang kelam kabut...husband adik aku memang cemas la..macam dalam drama plak..masa kat klinik pi normal check up...terus darah tetiba naik tinggi...diorang cemas siap drip dan arrange for ambulans...siap adik aku cakap...relaks..saya belum nak beranak lagi...tp knowing nurse2 memang cuak la..aku faham la..maybe diorang x nak anyhting happend kan....merasa la adik aku naik ambulans siap pasang siren....malu katanya...hahahah....x per lah...practice naik ambulan kan....duk ward memang lagi stress la dia...tp alhamdulillah bacaan darah dia kembali normal...baby belum nak keluar lagi la tu..due date adik aku sebenarnya 30hb nanti...tp biasanya kalau anak sulung memang awal dari due date kan...dia pun dah pindah duk umah mak dah..senang apa2 hal..if husband xde ke kan...at least mak abah ada...boleh tengok2..lagipun memang dia berpantang kat rumah aku...semoga allah permudahkan la untuk dia...Amin...


6 comments:

  1. dulu iols beranak yg last tu nyaris2 kena induce sbb overdue haha
    nes ckp tgu dlm 7 hari tu xde pape terpaksa induce gak..nasib esok baru 1 overdue terus turun darah..iols sgt hepi ms tu...before tu dh ngis2 sbb dgr kata induce lagi sakit woooooooo huhu

    ReplyDelete
  2. moga semuanya dipermudahkan.. dan adik SA selamat bersalin

    ReplyDelete
  3. Nasib baik BP turun. Ni kenalah menunggu dengan penuh debaran sehingga tarikh due ya. Saya dulu one month tercepat dari tarikh...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. appn semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  5. MOga dipermudahkan lah semuanya...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah