Tuesday, April 8, 2014

Bertuah Punya Anak!!!

Nauzubillahhhhhhh.......bertuah betul si kemabar ni tau....korang tgok la apa kerja meka berdua tuh....kalau kat umah aku ni memang dah kena jerit dah ni....ni kat umah nenek diorang..bukan main lagi eh...ada je melayan....
ibunya hantar gamabar and cakap...bila tanya buat apa...jawapan diorang nak masyak...nak buat karipap...
sabar jer la....

korang tgok la...geram x?
bukan main leka lagi eh....
gelek...jangan x belek...
aku dapat diorang ni confirm kena gigit kaki tangan peha semua..
rasa macam nak lempang2 je....

Kalau kat umah Uwan x dapat de korang nak main tepung macam ni eh..kat umah nenek memang nenek korang x kisah....nanti eh...request nak main tepung kat umah Uwan...tau la mama jeritkan...
hahaha...diorang memang takut ngan aku sebab aku garang...tp cepat cool...mana x nyer..bila aku marah or jerit...pandai je dua2 tu amik hati...konon2 pujuk...dengan mama x dapat de eh....hanger mama tunjuk nanti....


14 comments:

  1. amboi garangnya mama...takut lah ash ngan mama long macam ni... tapi anak dara dua orang ni memang syok giler tu...habislah kecah rumah...

    ReplyDelete
  2. cam ne diorg boleh dapat tepung tu ek... ishkkk penat nak kemas ni

    ReplyDelete
  3. kite memang marah tgk macam ni, tapi percayalah inilah gambar yang buat kite tersengih lebar2 bila diorang dah besar nanti.

    ReplyDelete
  4. alololo comel je aksi dorang.. tu kalau tepung tu siap dibancuh dan diuli, camanelah agaknya rupa dorang.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. hehehe..geram betul tgk keletah si kembar nih

    ReplyDelete
  6. amboi..kemain lagi memasing...nk buat karipap konon...hahaha mesti tgok sape2 buat karipap tu yg tiru tu

    ReplyDelete
  7. hehe..uwan dia ngan arwah mak saya dulu camtu laa..kalau cucu punya pasal semua boleh jer..kita kecik2 dulu kalau buat sepah2 sure dah kena marah...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. mama yg kejam..hahahaha...seronok betul haaa

    ReplyDelete
  9. Budak kembar memang macam ni ek, rasanya depa berani sebab mereka berdua... selalu la I tengok or dengar budak kembar suka nau ekeperimen bukan2 hahaha.

    ReplyDelete
  10. Hheeee, kemain seronok pulak MJ tengok diorang main..

    Rajin le Nenek nya nak ngemas ha :)

    ReplyDelete
  11. Seronoknya dorang wat karipap ye.

    ReplyDelete
  12. mana hasil karipap nya?? hehehe
    adoiii ini mcm kaluuuu mau satu rumah penuh tepung

    ReplyDelete
  13. Sempat ke tidak tepung tu jadi karipap? Kalau ikut gambar macam tak sempat... Garang gak mama ek...nak pekena hanger satu...aduih, sakit ler kalau kena babat nih!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah