Friday, April 25, 2014

VICTORIA'S SECRET NOW OPEN

Assalamualaikum u olls...
Saat aku up entry ni aku dh on da way balik Seremban. .mlm ni nak gerak balik Muar umah Ikie nak tgok baby Dhia..
Semalam balik kerja aku ronda2 sensorang as usual..waaa..baru x jejak Nusentral beberapa hari dh ada kedai yg bukak dah...antaranya VS..sempat la sembur sana sembur sini..



Ini yang aku beli. .suka baunya yg fresh..x dapat nak explore lebih2 sebab ramai orang semalam...x per banyak masa lagi so leh la tambah collection. ..aku ingat mahal jugak VS ni...selalu beli online je...patut la rasa mahal...ni lebih kurang Body Shop je harganya...x pe nanti aku tambah collection lg..

Korang yg ada kat area KL Sentral ni boleh la terjah VS...
posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. sorg lagi blogger cite pasal nusentral hahaha
    byk nau mall dah bkk kat kl no..x tau nak terjah mn nti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Kak El..byk sgt nanti x tau mn satu nak terjah..

      Delete
  2. dah pergi hari tu kak.. :) memang ramai org tapi memang tertarik sgt dengan set lingerie dia kak .. santekkkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu akak x sempat explore lieya..hihi..

      Delete
  3. mana kak? mana sally punya? mana? mana? hahaha :P

    ReplyDelete
  4. Salam Jumaat akak.. wangi ek.. macam nak beli jugak la..=D

    ReplyDelete
  5. wah berwangi-wangi la pasni hihi

    ReplyDelete
  6. dah byk shop VS bukak dah skrg..
    tak yah nak beli online lagi..
    boleh mix Rm129 jer.. jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Lynn...murah tu mix 3 item rm129...

      Delete
  7. victoria secret always my fave...aikk, sally jer ke? adik punya mana??? bha ha ha, nanti ada jugak yang nak jugakkk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la..ye la...jom tukar2 hadiah birthday jom.....

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah