Saturday, April 26, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

Pit Stop kat area kedai2 kain ni agak lama...bila dah xde nak beli pape...kitorang just jalan2 jer..masuk mall depan tu semua jual barang2 elektronik dan gadjet2, xde yang menarik..ramai yang memborong langsir ngan comforter..tp aku x beli pun....

 Kak Yati and Jiza
 Aku and Jiza
 ni la mall yang banyak jual gadjet tuh...
 lepas semua dah memborong kat sini...kami pi makan lagi....kali ni aku beli kambing grill kat sini tp aku sorang je makan...boleh...x abih pun pas tu hantar kat bilik Farid...
sedap...cukup ramuannya....

Kitorang x lepak bilik pun malam tu...hantar barang2 kat bilik pas tu kitorang merayau keluar lagi....mencari souvenir plak...sambil2 jalan kan...last nite plak tuh...so..ronda jer...lama gila kot kitorang ronda....

tunggu next entry eh....aku nak abihkan jugak ni citer ni....so mana aku skip aku skip jer la...mana yang perlu aku share aku share je....

No comments:

Post a Comment

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah