Monday, April 28, 2014

Segmen Pencarian Blogger Anak Jati NS

STICKY POST UNTIL 28th APRIL 2014

ENTRY BARU BAWAH ENTRY NI YE.....


Hai koranng....
haaaaa...nampak tajuk bapak bosar aku letak tuh...aku nak buat Segmen Pencarian Blogger Anak Jati NS..Sesapa antara korang yang memang anak jati NS sila lah join segmen ni...aku xde nak susah2kan korang nak kena buat macam2 waima kena buat entry ke apa ke kan...korang cuma perlu buat 2 benda ni je...

1. Follow blog aku (wajib)
2. Tinggalkan URL korang kat ruangan komen entry ni..

Kenapa erk? ye la korang ni pun...aku kan anak jati NS, nak gak la kenal2 ngan blogger anak kati NS...mana tau terlanggar bahu ke kat Seremban...leh ajak pi minum kopi...makan cendol ke...kan? time rya boleh saling kunjung mengunjung...x dela jadi kera sumbang sumbing kat NS tu...kan?

Segmen ni aku bukak sampai Isnin ni ye korang...lepas kul 5 petang aku tutup segmen ni....nak tgok ramai x blogger NS kat dalam dunia blogging ni...mana la tau kan...blogger dari Negeri lain boleh je follow aku macam biasa...xde sapa nak halang de...cuma untuk Segmen yang ni..aku memang khaskan untuk anak jati NS.....

35 comments:

  1. den lahir kat kay ell, tapi uwan no duo den orang nogori...batu kikir jambatan bosi...bha ha ha, kiranya tak layak pun den nak masuk ni kak oi, cumo den menyomak yo kat sini... wakakakaka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyolah...nak buek cemano kan...ramai yang dah berhijrah ke key el...hahahaha...x dapek la akak nak nolong do...

      Delete
  2. tak boleh nak joinlah kita bukan orang negori pun...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. x per x marah pun Ema...ema dah sah2 follower SA kan..

      Delete
  3. Assalamualaikum SA, walahhi bestnya segmen ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure Sheila bukan orang negori kan...

      Delete
  4. waaaa... jangan dilupo oghang jelobu ni yooo..dah lamo folo pon haaa

    http://brenito.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesza..dah agak dah MB antara yang akan join...

      Delete
  5. Yeay...bestnyaaaa. Selalu nampak blogger nogori lain buek segmen. This time SA plak buek. Elok bonar la tu. Akak pun nak yo kona bebudak nesimlan yang lain haaa.....

    http://therainbowjourney.blogspot.com

    Follow memang sejak dulu dah...usah risau, dik. Hahahahahah

    Oh, omak akak orang PD, ayah plak tang Pilah. Sawah Lebar nun. Hehehehehe... Confirm jati, cumo ado beberapo percentage, darah Jawo..hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan bilo oghang kampung berkumpul..x do la langgar bahu dok joling2 yo...kan kak?

      Delete
    2. Dik, tak ramai blogger nismilan ni ghosan eh kan..?

      Delete
  6. Replies
    1. Ayung bagi link dear...nanti nak kumpulkan dalam satu entry

      Delete
  7. saya anak jati selangor...acerno?hehehe

    ReplyDelete
  8. den seghawak haaaa. tak dapek nak nolong... kojolobak kojolobu~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper...walau x tersenarai dlm segmen..dialu2kan follow blog SA...thanks...

      Delete
  9. Selamat bersegmen dear.... dr anak jati Sabah..hehe

    ReplyDelete
  10. ha...an anak jati n9...omak pilah..abah jolobu...laki mambau...hahhhahaaa......

    http://eiylalurveajieacuja.blogspot.com/


    nie link an...

    selamat berkenalan.....

    ReplyDelete
  11. den boleh cakap nogori, tapi tak lahir kat ns ni acano tu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. x per la KA, kan KA dah masuk dalam senarai follower...hehehe thanks ye...

      Delete
  12. alaaa saya anak jati kedah..huhuhu..

    ReplyDelete
  13. saya!!! saya lahir kt n9, membesar kat seri menanti dan seremban. tapi masa umur 6 tahun dah pindah ke melaka. hehehe. rumah sedara mara dan arwah nenek tokwan semua ada kat sana :)

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyyy....caya la..x sangka sama org NS...

      Delete
  14. Alamak... Sy anak jati kedah la pula... Hehe

    ReplyDelete
  15. Fiza anak jati johor tapi kahwin dgn orang nismila pun boleh lah yo..hee..husband pun sekampung mo akak.. :)

    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  16. Cane wat stick pos tu. Ajar sket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak post entry macam biasa..pas tu edit balik..tukar date scheduled tu ikut bape hari akak nak letak, pas tu publish balik...

      Delete
  17. Thanks, we appreciate your articles. Good day! DB Product Review

    ReplyDelete
  18. mesti suko makan msak lomak cili api yo

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah