Thursday, April 10, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

Guangzhou day 3

Pagi2 dah bangun dan pi sarapan...kat sini memang sarapan seawal 7am, tp suasana memang terang benderang, waktu beza ngan Malaysia cuma cepat 1 jam ke or lewat 1 jam...keterlupaan plak...well dah sarap x tau nak buat apa..sambil2 tunggu yang lain harus la pi jenjalan dulu kat bawah hotel...aku kan suka keindahan alam...sini memang bagus macam kat Spore sebab kebersihan memang diutamakan...

 alamak...nyonya tu kaco la...tp cantik plak view kan...
dah macam merajuk membawa diri plak...
 patutnya aku x yah pandang kamera kan....tp hm x per la...yang tukang amik pun x bape pakar...
 suka gambar yang ni....kombinasi building tu yang very retro....
 yang ni pun scenery belakang tu santek...
 alahai yang ni gelap skit...
 ok..thumbs up to Kak Yati.....gambo ni cantik...
 kat sana diorang nyer taxi guna keta Hyundai...
ini la kak yati....my lovely sis ever....

oh nak kemana hari ke 3 ni...katanya shopping2, pastu ada melawat masjid tertua ke hape ntah....kitorang ikut jer la...tp mmg aktiviti shopping je la pun....nanti aku bawak korang tgok tempat2 shopping eh...ada yang boring dana da yang wow....amazing....apa yang amazing????
tunggu next entry...korang memang x jumpa crowd macam ulat keluar dari tong sampah...hehehe...apa la perumpamaan......

18 comments:

  1. nasib baik throwback..
    kalau tgh bercuti mmg nk claim keychain..
    hehhe..
    mcm x bz je bndar tu tgk gambo.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum SA, macam bersih je tempat dia. hehe singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. China memang bersih..yang kotor bila part2 pedalaman je...

      Delete
  3. lawo la, nampak bersih je tempat ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik...sebab tu memang amik gambar je kat sana

      Delete
  4. Replies
    1. hongkong la...macau pun best gak...jom..jom.

      Delete
  5. Seronok!!!!!!!!! Umi QI suka lah entry berkisarkan travel...cantik benar tempatnya...serius suka sgt gambar SA berlatarbelakangkan bas merah tuh...cantikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks umi qi...sesekali pergi memang cantik...memang diorang titik beratkan kawasan pelancongan

      Delete
  6. seronokkknya... berangan2 juga nak kesana, tapi blm ada rezeki...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah ada rezeki suatu hari nanti....amin

      Delete
  7. eeee i suka tgk town diorang.. bersih.. tgk time pagi2 mcm cool je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah pagi memang cool giler zaza...

      Delete
  8. Replies
    1. kalau berkesempatan pergi la Lyn...seronok tgok tempat orang

      Delete
  9. gambar yang no 2 tu macam ala ala model paris...hahaha...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa....pas tu ada ayat sambungan belakang eh kan...ayat ko macam x abih tu Lan...nak kutuk akak la tu kan...muahahahahaha....

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah