Friday, April 18, 2014

Menu Lunch Today With Ahli Mesyuarat Tingkap

Last entry for today la nampaknya ...selalau ada 5 entry kan...hari ni bz giler makanya aku hanya sempat hidangkan korang ngan entry2 ni jer la ye...banyak sebenarnya bahan tp ari ni kelam kabut..dari apagi ada jer urusan..pas tu pi Amcorp Mall amik barang customer..sib baik giant xde kan...kalau x memang x de la aku nak pi amik barang2 order..

Meh tgok lauk kami ahli mesyuarat tingkap makan ari ni...aku beli la skit lauk untuk tambah2 tadi kan...umah aku xde air makanya xde la nak masak 2 minggu ni...

sayur tauge beli je
asam pedas ikan pari pun beli
peria goreng beli jugak
sambal udang Kak Zarina bawak..haa...nampak x petai putih tu....nampak kan...
kari ayam..

Sedap makan ramai2....pas tu sorang lagi belanja plak pisang goreng...senak perut...aku sebenarnya dah nak demam ni...selsema plak..ada ramai yang tgh selsema kat opis ni...so x leh nak elak..memang berjangkit...

Special thanks to Lydsunshine sebab tegur aku tadi kat KL Sentral...aku memang x kenal la...tgok2 dia yang tegur...xper lenkali tegur je..cuma tadi x dapat nak borak panjang sebab im in hurry...memang rush nak masuk kerja balik...nanti2 kita plan makan sama2 eh...kalau ada sesapa nampak aku lagi nanti nak tegur...jangan malu2 tegur je coz nak harap aku tegur aku ni x kenal orang..hahaha...tambah2 plak aku ni sebenarnya rabun...huhu....

Happy weekend eh korang....selamat bercuti...jangan nakal2...


16 comments:

  1. wahhhh... bestnya makan2 ni.... tak ajak mia ke...

    ReplyDelete
  2. Sedappppppnya ;D hee.
    Happy weekend ^_^

    ReplyDelete
  3. Makan ramai2 sedap laa.. meriah gitu

    ReplyDelete
  4. Sambal petai tu yg favourite....

    ReplyDelete
  5. perghh...sambal petai tu memang tempting giler kak..hahaha

    Regards,
    Strider

    ReplyDelete
  6. meriah lauk ahli mensyuarat tingkap
    mcm kenduri nyambut menantu gamaknya.. hahaha

    ReplyDelete
  7. wahh sedapnya menu semua, mmg takleh nak menolak ni haha

    ReplyDelete
  8. sedap2 semuanya SA..berliur la pla hehe

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah nnt bleh kita jumpa makan2 ke. Saya masa jalan keluar dari ofis tu dah terlintas, ni kalo aku jumpa SA ni kang tetibe segan plak sebab ari ni aku pakai tah hapa2. Tapi takpe, yakin tak jumpa. *sbb saya mmg sangat jarang keluar bangunan ofis tu kalo nak tahu*. By chance, hari yg once in a blue moon keluar tu betul2 plak jumpa.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum SA, walahhi. terliur sheila tau. hihi singgah menabung nissan sini~~~

    ReplyDelete
  11. Rasanya sambal petai tu jugak yang menarik perhatian.... btw aritu makan mee kolok dgn adik kat restoran mana yea ?

    ReplyDelete
  12. Peria goreng tu sodap wehhh....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah