Friday, April 4, 2014

Throwback Guangzhou Trip 2012

War Museum

Sudah ku katakan gambar beribu..setiap sudut aku bergambar adalah kesenian bagi aku...aku bukan nak promote diri ye..so yang anonymous to shooohhhh...out you go...x suka ko jangan nak memekak komen kat blog aku...tau la ko jeles ko x dapat pegi kan....Museum ni sangat cantik...pemandangan setiap sudut adalah klasik dan cantik....even kat tingkap bawah ni pun....ni yang aku malas buat entry terlebih muka aku ni...tp kat blog orang lain ok jer tepek gambo banyak2 xde lak aku baca komen yang bukan2...

 senyuman kepuasan sampai kat tempat orang

 aku x tau sapa mamat belakang kami ni...hahahah...
 lihatlah...luasnya taman depan Mseum ni....
 guna timer with Kak Yati...

one more pose...
yang ni pun guna timer...

 ni lagi satu...
 depan Museum...ala....mamat ni kaco..sib baik ensem...
 babai Museum...tilll we met again...naik bas kena marah ngan tour guide sebab kami yang lambat..orang semua dah tunggu...

 cantik kan....
sapa nak naik cruise pun boleh..tp bayor lain...ada la yang nak pi...tp aku ngan geng2 x nak...

Next kita citer bab makan plak...makan malam dan sekitar hotel...

korang baca dulu aku nak pi makan jap lagi....

13 comments:

  1. eh harus la tepek gambar muka sendiri dah namanya sendiri pergi kan, kalau takat letak gambar tempat tanpa diri sendiri, copy paste mana2 gugel image pun boleh. abaikan mereka, I suka tengok gamabr ada muke puan belog ni tau :D sejuk mate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang heran tu ...ada plak yang komen...dengki la tu....

      Delete
  2. jangan shhoooshh kat SB..hehehee..kita rajin tau tgk foto tb guangzhou ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan u la SB, si anonymous yang dengki tu la...

      Delete
  3. cantiknye tempat ni.. tahun ni tak leh nak pi oversea... nak simpan duit dulu la..

    ReplyDelete
  4. Alycia pun ke Guangzhou tahun 2012 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan...selang seminggu kot trip kita kan...

      Delete
  5. Replies
    1. banyak tempat menarik kat China sebenarnya....

      Delete
  6. cantik...kalau ko kasi beso skit semua gambo mesti lagi puas mata ku memandang kak..yg ni ni pon puas tapi kena scroll balik kat atas tengok balik... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa bitt....x rajin la hakak ni nak memebesaukan gambo...hehehehe.....

      Delete
  7. dh sendiri pergi mest la taruk gambar sendiri..bukan org yg pergi kan.hehe..seronok dpt jalan2 cam SA ni..merata2 pergi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah